search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:34
MENU CLOSE

Η Νατάσα Παζαϊτη έγινε blogger

14.05.2016 09:44
H Νατάσα Παζαΐτη στην παρέλαση 30 χρόνια πριν - Η φωτογραφία του 1989 - Media

H σύζυγος του Κώστα Καραμανλή έγινε blogger. Δημιούργησε τη δική της ιστοσελίδα μέσω της οποίας δίνει συμβουλές πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού. 

 

 

H σύζυγος του Κώστα Καραμανλή έγινε blogger. Δημιούργησε τη δική της ιστοσελίδα μέσω της οποίας δίνει συμβουλές πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού.

Η Νατάσα Παζαϊτη δεν επιθυμεί να δημιουργήσει ακόμη μια ιατρική ιστοσελίδα, αλλά ένα site μέσα από το οποίο κάθε γυναίκα θα έχει προσωπική επαφή με την ίδια και κάθε απορία θα βρίσκει απάντηση.

«Σα γυναίκα καταλαβαίνω τα συναισθήματα, τους φόβους και τις σκέψεις που δημιουργούνται σε μια άλλη γυναίκα όταν μαθαίνει ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού. Εκτός από την ιατρική προέκταση της νέας πραγματικότητας, κατανοώ και τους νέους δρόμους ανησυχίας και αβεβαιότητας που ανοίγονται μπροστά της σε σχέση με την οικογένεια, το περιβάλλον και το μέλλον της. Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και μοναδική. Χτίζοντας μια σχέση αμοιβαίου σεβασμού, ο εκάστοτε γιατρός πρέπει να συμπορεύεται με την ασθενή και να προσπαθεί να εξασφαλίζει το καλύτερο αποτέλεσμα προς γρήγορη κι ανώδυνη ανάρρωση, όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχολογικά», εξηγεί η ίδια στην ιστοσελίδα της natasapazaiti.gr. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:32