search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:03
MENU CLOSE

Κουμουτσάκος: Συνειδητή επιλογή Τσίπρα – Καμμένοι οι αβάσταχτοι φόροι

15.05.2016 15:45
Κουμουτσάκος: Ο σύμβουλος του Μπάιντεν για την εξωτερική πολιτική είναι κοντά στις ελληνικές θέσεις - Media

«Οι αβάσταχτοι άμεσοι και έμμεσοι φόροι που θα επιπέσουν σε όλα ανεξαιρέτως τα νοικοκυριά της χώρας καθώς και στην εθνική οικονομία, είναι συνειδητή επιλογή και απόφαση των κυρίων  Τσίπρα – Καμμένου», επισήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, αναφερόμενος στις αποκαλύψεις Ντομπρόβσκις στην «Καθημερινή της Κυριακής».

 

«Οι αβάσταχτοι άμεσοι και έμμεσοι φόροι που θα επιπέσουν σε όλα ανεξαιρέτως τα νοικοκυριά της χώρας καθώς και στην εθνική οικονομία, είναι συνειδητή επιλογή και απόφαση των κυρίων  Τσίπρα – Καμμένου», επισήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, αναφερόμενος στις καρφιά Ντομπρόβσκις στην «Καθημερινή της Κυριακής».
  
«Τώρα πια το γνωρίζουν όλοι. Δεν υπάρχει πια η παραμικρή αμφιβολία.
Οι αβάσταχτοι άμεσοι και έμμεσοι φόροι που θα επιπέσουν σε όλα ανεξαιρέτως τα νοικοκυριά της χώρας καθώς και στην εθνική οικονομία, είναι συνειδητή επιλογή και απόφαση των κυρίων  Τσίπρα – Καμμένου. Δεν τους το επέβαλε κανείς», αναφέρει στη δήλωσή του.  

«Δυναμιτίζουν, έτσι, κάθε προοπτική ανάπτυξης και δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας. Επιλέγουν αυτό που γνωρίζουν. Τη διαιώνιση και την ανακατανομή μιζέριας. Και όχι αυτό που δεν πιστεύουν και δεν ξέρουν. Δηλαδή την ανάπτυξη, την παραγωγή πλούτου και θέσεων εργασίας, ειδικά για τους νέους που κυρίως, εκείνοι, αντιμετωπίζουν το φάσμα της ανεργίας. Αυτές είναι οι δραματικές συνέπειες όταν η ιδεοληψία συναντά και συνεργάζεται με την ανικανότητα», καταλήγει ο κ. Κουμουτσάκος. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:03