search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:50
MENU CLOSE

Χλιδάτο ξενοδοχείο στο Λονδίνο ανοίγει ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο

15.05.2016 18:54
Χλιδάτο ξενοδοχείο στο Λονδίνο ανοίγει ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο - Media

Τη συμμετοχή του σε σχέδιο οικοδόμησης ενός πολυτελούς ξενοδοχείου στη συνοικία Κόβεντ Γκάρντεν στο Λονδίνο, ανακοίνωσε ο γνωστός ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

 

Τη συμμετοχή του σε σχέδιο οικοδόμησης ενός πολυτελούς ξενοδοχείου στη συνοικία Κόβεντ Γκάρντεν στο Λονδίνο, ανακοίνωσε ο γνωστός ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Εφόσον οι οικοδομικές άδειες εκδοθούν, το ξενοδοχείο Wellington αναμένεται να περιλαμβάνει 83 δωμάτια όπως επίσης ένα σπα και δύο εστιατόρια, επισήμανε ο 72χρονος ηθοποιός σε ένα δελτίο τύπου.

«Το Λονδίνο είναι μία από τις πλέον συναρπαστικές και κοσμοπολίτικες πόλεις του κόσμου. Είναι απόλυτα λογικό να κατασκευάσουμε ένα ξενοδοχείο που θα αντιπροσωπεύει όλα αυτά στην καρδιά της πόλης, στο Κόβεντ Γκάρντεν» πρόσθεσε ο ηθοποιός, που έχει βραβευτεί με το Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου το 1981 για την ερμηνεία του στην ταινία Οργισμένο Είδωλο (Raging Bull).

Ο ηθοποιός θα συνεργαστεί με την εταιρεία ακινήτων Capco Properties και τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις BD Hotels ώστε αυτό το ξενοδοχείο, για το οποίο δεν έχουν προς το παρόν εκδοθεί όλες οι απαραίτητες άδειες δόμησης από τις τοπικές αρχές, αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του το 2019.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10