search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 13:34
MENU CLOSE

Ο Λάουντα κατηγορεί τον Χάμιλτον για το ατύχημα που στέρησε στη Mercedes τη νίκη

16.05.2016 09:09
Ο Λάουντα κατηγορεί τον Χάμιλτον για το ατύχημα που στέρησε στη Mercedes τη νίκη - Media

Τον Λούις Χάμιλτον κατηγόρησε ο Νίκι Λάουντα για το ατύχημα που είχε στον πρώτο γύρο του γκραντ πρι της Ισπανίας, με τον ομόσταυλό του Νίκο Ρόσμπεργκ και στέρησε τους πιθανούς βαθμούς από την ομάδα της Mercedes.

 

Τον Λούις Χάμιλτον κατηγόρησε ο Νίκι Λάουντα για το ατύχημα που είχε στον πρώτο γύρο του γκραντ πρι της Ισπανίας με τον ομόσταυλό του Νίκο Ρόσμπεργκ και στέρησε τους πιθανούς βαθμούς από την ομάδα της Mercedes.

Ο μη εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, δεν έχει καμία αμφιβολία για τον υπεύθυνο του ατυχήματος και είπε ότι «ήταν ηλίθιο, θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει αυτόν τον αγώνα». Ο Νίκι Λάουντα πρόσθεσε ότι «ο Λιούις είναι πολύ επιθετικός οδηγός. Πρέπει να τους μιλήσω και να ακούσω την εξήγησή τους, και θα δούμε τι θα συμβεί».

Ωστόσο μετά τις εξηγήσεις που έδωσαν οι δύο οδηγοί ο Toto Wolf επικεφαλής του μηχανοκίνητου αθλητισμού της ομάδας, είπε ότι η ομάδα δεν θα πάρει μέτρα, η απόσυρση και των δύο οδηγών ήταν ένα αρκετό μάθημα, «συνεχίζοντας να τους αφήνουμε να ανταγωνίζονται ήταν καθαρό ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί. Θα συνεχίσουμε να τους αφήνουμε να ανταγωνίζονται», πρόσθεσε ο Wolf.

Ο Ρόσμπεργκ είπε ότι τον εξέπληξε η προσπάθεια του Χάμιλτον να τον περάσει και τόνισε ότι θα δεχθεί την απόφαση των ειδικών η οποία χαρακτήρισε τη σύγκρουση ένα ατύχημα.

 

Πηγή: The Guardian

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 13:34