search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:52
MENU CLOSE

Ένας 4χρονος εκπαιδεύει το κουτάβι του με τη βοήθεια τάμπλετ (Photos)

16.05.2016 11:34
Ένας 4χρονος εκπαιδεύει το κουτάβι του με τη βοήθεια τάμπλετ (Photos) - Media

Ο 4χρονος Λίνκον βρήκε έναν ξεχωριστό τρόπο για να εκπαιδεύσει το κουτάβι που του έκαναν δώρο οι γονείς του

 

Ο 4χρονος Λίνκον βρήκε έναν ξεχωριστό τρόπο για να εκπαιδεύσει το κουτάβι που του έκαναν δώρο οι γονείς του. Ο μικρός Λίνκον πάσχει από βαριά μορφής αλλεργίες γεγονός που τον κάνει να είναι αλλεργικός σχεδόν σε κάθετι που βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο. Ωστόσο, ο γιατρός του πληροφόρησε τους γονείς του ότι ο μικρός δεν ήταν αλλεργικός στα ζώα οπότε θα μπορούσαν να του πάρουν ένα κουτάβι για να του κραταει παρέα.

Πράγματι οι γονείς του Λίνκον του πήραν ένα κουτάβι Αγίου Βερνάδου και όπως φαίνεται ο μικρούλης βρήκε έναν ξεχωριστό τρόπο να εκπαιδεύσει το σκυλάκι καθότι δεν μπορεί να βγει έξω.Ο Λίνκον χρησιμοποιεί το τάμπλετ του για να δείξει εικόνες και ασκήσεις στο σκύλο, εκπαιδεύοντας τον μέσα στο σπίτι. Τις φωτογραφίες από την εκπαίδευση του σκύλου δημοσιοποίησε ο πατέρας του μικρού και αμέσως έγινε viral μεταξύ των χρηστών του ίντερνετ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:52