search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:38
MENU CLOSE

Έδωσαν σε παρουσιάστρια του καιρού να φορέσει σακάκι επειδή ήταν εξαιρετικά sexy (Video)

16.05.2016 13:19
Αστατος καιρός: Βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά και τα νότια - Media

Και μάλιστα το περιστατικό συνέβη ζωντανά κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του καιρού. Πάλι καλά που δεν της έδωσαν να φορέσει και μπούργκα. 

 

Και μάλιστα το περιστατικό συνέβη ζωντανά κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του καιρού. Πάλι καλά που δεν της έδωσαν να φορέσει και μπούργκα.

Η Λιμπέρτε Τσαν είναι η παρουσιάστρια του καιρού στην πρωινή ζώνη του καναλιού ktLA- 5. Η Τσαν έχει φανατικούς τηλεθεατές, επειδή συνδυάζει την εγκυρότητα στα όσα λέει, αλλά πολύ περισσότερο εξαιτίας της εμφάνισης της.

Έχει μαύρα μαλλιά, ένα εξωτικό παρουσιαστικό που συνδυάζει χαρακτηριστικά λευκής με Ασιάτισσας και ένα κορμί που ξεσηκώνει τους πάντες. Υπέροχοι σμιλευμένοι ώμοι, γυμνασμένοι γλουτοί και κοιλιά, πανέμορφα λεπτά γυμνασμένα πόδια.

Η Τσαν επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο στενό μίνι φόρεμα και να εκφωνήσει τον καιρό. Οι παραγωγοί του πρωινού μόλις την είδαν κόντεψαν να πάθουν έμφραγμα. Από τη μια το φόρεμα αναδείκνυε το υπέροχο κορμί της, από την άλλη όμως έκριναν πως δεν είναι αρκετά ευπρεπές για την πρωινή ζώνη και θυμίζει νυχτερινό sexy φόρεμα που το φορούσε το βράδυ σε κάποιο πάρτι και πήγε με το ίδιο στη δουλειά το πρωί.

Να την «κόψουν» στον αέρα δεν μπορούσαν. Οπότε τι έμενε; Να εμφανιστεί κάποιο χέρι στον green box. Το χέρι του floor manager βαστούσε ένα σακάκι, το οποίο το κούνησε στην Τσαν για να της δείξει πως πρέπει να το φορέσει. Και όλα αυτά στον αέρα, ζωντανά.

Η πανέμορφη γυναίκα πάγωσε και για να μπαλώσει την κατάσταση είπε πως της το έδωσαν να το φορέσει επειδή μπορεί να κάνει κρύο. Σχεδόν αμέσως ξεσηκώθηκε θύελλα διαμαρτυριών προς το κανάλι και συμπαράστασης προς την Τσαν και εκατοντάδες τηλεθεατές ανέβασαν στα social media, τον αποτροπιασμό τους για την δίχως λόγο και αιτία εκδήλωση πουριτανισμού.

Μάλιστα κάποιοι σχολίασαν πως είναι ανακουφισμένοι που το κανάλι δεν της έδωσε να φορέσει και μπούργκα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:37