search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:32
MENU CLOSE

Πάγκαλος κατά Τσίπρα: Παριστάνει τον Ανδρέα Παπανδρέου- Θα αρχίσει να τον εορτάζει κιόλας

17.05.2016 09:36
Πάγκαλος: Βρίσκομαι κάτω από τα όρια της φτώχειας - Ζω με 370 ευρώ - Media

Λάβρος ήταν για ακόμη μια φορά κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος.

 

Λάβρος ήταν για ακόμη μια φορά κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM o κ.Πάγκαλος ερωτηθείς για τον Αλέξη Τσίπρα σε σχέση με τον Ανδρέα Παπανδρέου είπε χαρακτηριστικά: “Είναι γνωστό, ότι ο Τσίπρας, παριστάνει τον Ανδρέα Παπανδρέου και επειδή είναι ηθοποιός, έχει ικανότητα να παριστάνει τον Ανδρέα Παπανδρέου, μιμούμενος τη φωνή του και τον τρόπο με τον οποίο μιλούσε, λοιπόν τώρα αρχίζει να τον εορτάζει κιόλας, ας γίνει Ανδρέας Παπανδρέου, να δούμε…”

Πρόσθεσε επίσης: “Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι όλο το κατακάθι του ΠΑΣΟΚ, όλα τα λαμόγια αν θέλετε, όλοι αυτοί που περιμένανε, όχι να κλέψουνε κατ’ ανάγκη, αλλά κάποια θεσούλα ή κάποιο βόλεμα για τους δικούς τους, είναι εκεί (στον ΣΥΡΙΖΑ), είναι στην εξουσία.

Ξέρετε αυτό το είχε λύσει ο Γεώργιος Παπανδρέου,  ο ιστορικός Γεώργιος Παπανδρέου, όχι ο Γιώργος, αυτός είχε πει κάποτε, πήγε ένας και του λέει, ο τάδε, μόλις ηττηθήκαμε στις εκλογές, έφυγε και μας βρίζει, ( και του απάντησε, δεν πειράζει), είναι σταθερός οπαδός της εκάστοτε κυβερνήσεως.

Λοιπόν, αυτοί όλοι τώρα, γιατί να είναι καλύτεροι από τους βουλευτές του κ. Καμένου οι οποίοι ανέχονται τη συμμαχία με τον κομμουνιστή κ. Κατρούγκαλο και όλα τα άλλα που υπάρχουν και εξευτελίζουν αυτή τη στιγμή την πολιτική ζωή στη χώρα” κατέληξε στην κριτική του ο πρώην υπουργός.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:32