search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:34
MENU CLOSE

Στον Μαρινάκη η Νότιγχαμ Φόρεστ

17.05.2016 10:31
Στο πλευρό των παικτών του Ολυμπιακού ο Μαρινάκης για τη μάχη με Γουλβς - Media

Όλα δείχνουν ότι ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης ανοίγει πανιά για την ενασχόληση του με το βρετανικό ποδόσφαιρο.

Όλα δείχνουν ότι ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης ανοίγει πανιά για την ενασχόληση του με το βρετανικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Πειραιά, φαίνεται ότι συμφώνησε με τους άραβες ιδιοκτήτες της ιστορικής ομάδας το νησιού Νότιγχαμ Φόρεστ και θα περάσουν στην ιδιοκτησία του το 80% των μετοχών της ομάδας που αυτή την χρονιά παίζει στην Β Εθνική της Αγγλίας.

Η Φόρεστ κατέκτησε δυο συνεχόμενες χρονιές το, τότε, Κύπελλο Πρωταθλητριών (1979 και 1980) ενώ από τον πάγκο και το ρόστερ της έχουν περάσει ιερά τέρατα του ποδοσφαίρου, όπως οι Μπράιαν Κλαφ, Πήτερ Σήλτον και Βιβ Άντερσον. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φαίνεται ότι έχει κλείσει η συμφωνία και να έχουν πέσει οι πρώτες υπόγραφες για την εξαγορά του ποσοστού, ενώ το κόστος της επένδυσης για την απόκτηση του ανέρχεται σε αρκετά εκατομμύρια λίρες.

Η κίνηση του Μαρινάκη θεωρείται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα επενδυτικά, αλλά και για την χώρα, αφού για πρώτη φορά έλληνας επιχειρηματίας θα αποκτήσει ρόλο και θέση στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Αγγλίας.

Επίσης δεν είναι τυχαίο ότι ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού δεν θα απαρνηθεί τα αγαπημένο του χρώμα, αφού το προσωνύμιο της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Αγγλία είναι “The Reds”, δηλαδή “Οι Κόκκινοι”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:33