search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 08:55
MENU CLOSE

Πεταλωτής: Δεν πάμε σε εκλογές

18.05.2011 13:55
Πεταλωτής: Δεν πάμε σε εκλογές - Media

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, δήλωσε ξανά ότι «δεν πάμε σε εκλογές και είναι το τελευταίο που θα μπορούσε να σκεφθεί η κυβέρνηση. Είναι ισχυρή και αποφασίζει».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, δήλωσε ξανά ότι «δεν πάμε σε εκλογές και είναι το τελευταίο που θα μπορούσε να σκεφθεί η κυβέρνηση. Είναι ισχυρή και αποφασίζει».

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι «ο λαός εμπιστεύεται το ΠΑΣΟΚ, γιατί είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που όσα έχει κάνει, δεν θα τα έκανε κανείς άλλος μέχρι τώρα» και άρα «όσοι μιλούν για εκλογές και απεργάζονται σενάρια, έχουν άλλα πράγματα στο μυαλό τους και θέλουν να θολώσουν τα νερά, για να μην πάρουν την ευθύνη που τους αναλογεί».

Ο κ. Πεταλωτής αναφορικά με τα όσα είχε αναφέρει ο επίτροπος, Όλι Ρεν, σημείωσε ότι «η απαραίτητη συναίνεση που χρειάζεται η χώρα είναι δικό μας θέμα και δεν επιβάλλεται από κανέναν τρίτο».

Επεσήμανε, ακόμα, «δεν ζητάμε λευκή επιταγή από τα πολιτικά κόμματα για την επίτευξη της συναίνεσης»  και συμπλήρωσε πως δεν τίθεται θέμα συγκυβέρνησης και πως ο ρόλος της τρόικας είναι να ελέγχει τους όρους εκπλήρωσης των όρων της σύμβασης του δανείου των 110 δισ.

Επιπλέον, κατηγόρησε το κόμμα της ΝΔ  ότι «κάνει πώς δεν καταλαβαίνει, θέλοντας να ρίξει από πάνω της τις ευθύνες της για την κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει η χώρα. Κι αν δεν καταλαβαίνει την εθνική αναγκαιότητα της συναίνεσης και την ανάληψη ευθύνης απέναντι στον ελληνικό λαό, τότε είναι υπόλογη».

Εν τω μεταξύ, στη φραστική του επίθεση τόνισε ότι «την κρίση τη δημιούργησε η ΝΔ, αφήνοντας αθωράκιστη την χώρα, όταν ξέσπασε η κρίση και πρόσθεσε ότι ζητάει από τα Ευρωπαϊκά κοινοβούλια να εγκρίνουν την στήριξη της Ελλάδας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 08:24