search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:10
MENU CLOSE

Τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα οι εκλογές για νέο πρόεδρο στην UEFA

18.05.2016 10:50
UEFA all time ranking: 23ος ο Ολυμπιακός, 29ος ο Παναθηναϊκός - Media

Η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA επιβεβαίωσε πως οι εκλογές για τον νέο πρόεδρο της Ομοσπονδίας θα διεξαχθούν τον προσεχή Σεπτέμβρη στην Αθήνα.

 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA επιβεβαίωσε πως οι εκλογές για τον νέο πρόεδρο της Ομοσπονδίας θα διεξαχθούν τον προσεχή Σεπτέμβρη στην Αθήνα.

Το ελληνικό έδαφος θα εκλέξει η UEFA τον αντικαταστάτη του Μισέλ Πλατινί στον προεδρικό θώκο μετά την παραίτηση του Γάλλου παράγοντα, ο οποίος έχει αποκλειστεί από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα για τέσσερα χρόνια λόγω της εμπλοκής του στα σκάνδαλα της FIFA.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA επιβεβαίωσε πως τα 55 μέλη της UEFA θα εκλέξουν τον νέο πρόεδρο σε συνέδριο που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 13 και 14 Σεπτέμβρη.

Ο νέος πρόεδρος που θα εκλεγεί θα βρίσκεται στην προεδρία της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας μέχρι τον Μάρτιο του 2019, ενώ ταυτόχρονα θα λάβει και τον ρόλο του αντιπροέδρου στη FIFA.

Μέχρι στιγμής οι ενδιαφερόμενοι για την προεδρία της UEFA είναι οι αντιπρόεδροι της Ομοσπονδίας, ο Ισπανός Άνχελ Μαρία Βιγιάρ και ο Ολλανδός Μίχαελ Βαν Πράαγκ, καθώς και ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Σλοβενίας, Αλεξάντερ Τσεφέριν.

Πηγή: SDNA

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:09