search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:57
MENU CLOSE

Κρίση πανικού έπαθαν δύο μαθητές στο Βόλο, κατά τη διάρκεια των πανελλαδικών

18.05.2016 14:33
Πανελλαδικές: Δείτε πώς έγραψαν οι μαθητές    - Media

 

Αντιμέτωποι με δύο απρόσμενα περιστατικά ήρθαν οι καθηγητές δύο εξεταστικών κέντρων στο Βόλο, όταν δύο εξεταζόμενοι μαθητές έπαθαν κρίση πανικού, το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Σωκράτη Σαβελίδη, το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε στο 8ο Λύκειο Βόλου, στις 8:30, όταν ένας υπό εξέταση μαθητής αισθάνθηκε αδιαθεσία, έχασε τις αισθήσεις του και αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο.

Στη δεύτερη περίπτωση, μία μαθήτρια, στο 1ο Λύκειο Νέας Ιωνίας, γύρω στις 11:00, δεν αισθάνθηκε καλά και κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Και οι δύο μαθητές είναι καλά στην υγεία τους, αφού λίγο αργότερα αποχώρησαν από το νοσοκομείο, ενώ αναμένεται να επανεξετασθούν στην επαναληπτική διαδικασία των εξετάσεων, στις 6 Ιουνίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:50