search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:15
MENU CLOSE

Έφοδος της αστυνομίας σε οίκο ανοχής – Ανάγκασαν πελάτες και ιερόδουλες να περπατήσουν γυμνοί στο δρόμο (Video)

18.05.2016 17:44
Αυτά είναι προβλήματα: Φοιτήτρια ζητάει χρήματα για να κάνει πλαστική επειδή όλοι της λένε ότι μοιάζει με πορνοσταρ  - Media

Τα βήματα της ντροπής. Αστυνομικοί ανάγκασαν ιερόδουλες και πελάτες οίκου ανοχής να περπατήσουν γυμνοί για 5 οικοδομικά τετράγωνα. 

 

Τα βήματα της ντροπής. Αστυνομικοί ανάγκασαν ιερόδουλες και πελάτες οίκου ανοχής να περπατήσουν γυμνοί για 5 οικοδομικά τετράγωνα.             

Το περιστατικό συνέβη στην Αγία Πετρούπολη στο ιστορικό νησί της πόλης, Βασιλεύσκι. Άνδρες του τμήματος ηθών είχαν πληροφορίες για τη λειτουργία ενός μη νόμιμου οίκου ανοχής που λειτουργούσε στο νησί.

Ο οίκος προσέφερε σε εξαιρετικά υψηλές τιμές, υπηρεσίες στους πελάτες από πανέμορφα μοντέλα. Η αστυνομία εντόπισε το κτίριο όπου στεγάζονταν το πορνείο και έκανε έφοδο.

Θα μπορούσε να συλλάβει τους πελάτες και τα κορίτσια, να τα οδηγήσει στο τμήμα και εκεί να τους προσάψει όποιες κατηγορίες και παραβάσεις ήθελε. Όμως οι άνδρες του ηθών επέλεξαν έναν τρόπο που αν μη τι άλλο δεν είναι ο ενδεδειγμένος.

Υποχρέωσαν τις 11 ιερόδουλες και τους πελάτες να περπατήσουν 5 οικοδομικά τετράγωνα γυμνοί. Τους διαπόμπευσαν στους δρόμους της πόλης. Οι άνδρες έκρυβαν τα πρόσωπα τους και οι γυναίκες έκλαιγαν σε όλη τη διαδρομή.

Μόλις το βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών επειδή η πράξη αυτή ισοπεδώνει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τα σχόλια ήταν αρκετά καυστικά: «Η αστυνομία θα πρέπει να κάνει καλά τη δουλειά της και να διαπομπεύει τους μαστροπούς και  όχι τις κοπέλες και τους πελάτες» ήταν το πιο χαρακτηριστικό. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:08