search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:00
MENU CLOSE

Ποδοσφαιριστής πήγε για έλεγχο αντιντόπινγκ και έμαθε ότι έχει καρκίνο

19.05.2016 10:50
Ποδοσφαιριστής πήγε για έλεγχο αντιντόπινγκ και έμαθε ότι έχει καρκίνο - Media

Σοκ στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης καθώς ο αρχηγός της Μάρκο Ρους διαγνώστηκε με καρκίνο έπειτα από περίεργα αποτελέσματα σε έλεγχο αντιντόπινγκ.

 

Σοκ στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης καθώς ο αρχηγός της Μάρκο Ρους διαγνώστηκε με καρκίνο έπειτα από περίεργα αποτελέσματα σε έλεγχο αντιντόπινγκ.

Ο 30χρονος αμυντικός είχε υποβληθεί στις 30 Απριλίου σε έλεγχο για να διαπιστωθεί αν έχει κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών και τα αποτελέσματα έδειξαν όγκο! Συγκεκριμένα από την ανάλυση των ειδικών εργαστηρίων προέκυψε ότι ο δείκτης της ορμόνης HCG ήταν εξαιρετικά αυξημένος. Μόνο που στην περίπτωση του Ρους αυτό το αποτέλεσμα δεν είχε σχέση με χρήση απαγορευμένης ουσίας, αλλά με καρκίνο. 

Η αρμόδια υπηρεσία αντιντόπινγκ ενημέρωσε την Άιντραχτ για το αποτέλεσμα επισημαίνοντας πως η αυξημένη ορμόνη δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο παίκτης είναι θετικός, αλλά μπορεί να είναι αποτέλεσμα σοβαρής ασθένειας. Και δυστυχώς έτσι ήταν. Ο Ρους υποβλήθηκε, στη συνέχεια, σε μια σειρά εξειδικευμένων εξετάσεων και διαπιστώθηκε ότι έχει όγκο. 

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, ωστόσο αναμένεται ο αρχηγός της ομάδας της Φρανκφούρτης να υποβληθεί σε επέμβαση στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Παρά την διάγνωση, πάντως, ο Ρους, ο οποίος έχει περάσει σχεδόν όλη την καριέρα του στην Άιντραχτ, δήλωσε ότι θέλει να αγωνιστεί κανονικά στα δύο παιχνίδια με τη Νυρεμβέργη που θα κρίνουν την παραμονή ή όχι της ομάδας του στην Μπούντεσλιγκα. 

Πηγή: SDNA

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:00