search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:14
MENU CLOSE

Τατσόπουλος προς Τσίπρα: Ρε φίλε πότε θα μεγαλώσεις;

19.05.2016 10:52
Πέτρος Τατσόπουλος: «Δε γνώρισα ποτέ τον πατέρα μου, είμαι αγνώστου πατρός» (Video) - Media

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο πρωθυπουργός πρέπει να εγκαταλείψει τη διπλή γλώσσα, να πάρει το κόστος λεβέντικα και να ζητήσει συγγνώμη χωρίς αυταπάτες.

 

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο πρωθυπουργός πρέπει να εγκαταλείψει τη διπλή γλώσσα, να πάρει το κόστος λεβέντικα και να ζητήσει συγγνώμη χωρίς αυταπάτες.

Μιλώντας, στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ fm ο Πέτρος Τατσόπουλος είπε χαρακτηριστικά πως «αν θα μπορούσα να συμβουλεύσω τον Αλέξη ή να άκουγε, εν πάση περιπτώσει, αυτό θα ήταν να εγκαταλείψει τη διπλή γλώσσα. Από τη στιγμή που έχει δεχθεί να πάρει μια σειρά από πάρα πολύ επώδυνα μέτρα, να εγκαταλείψει το άρμα του λαϊκισμού, στο οποίο συνεχίζει να ποντάρει. Διότι αυτό το άρμα προκαλεί αποστροφή, ο κόσμος δεν είναι τόσο ηλίθιος, ώστε να μην καταλαβαίνει ότι του λέει τα αντίθετα από αυτά που κάνει και το κάνει συστηματικά. Λοιπόν, μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, δεν μπορείς συνέχεια να εξαπατάς τον κόσμο, δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Λοιπόν, αφού ακολουθεί αυτή την τακτική, ας πάρει και το κόστος λεβέντικα, ας ζητήσει συγγνώμη, όχι αυταπάτες. Να πει απάτες, το αυταπάτες δεν μας ενδιαφέρει, ρε φίλε, αν εσύ δηλαδή ζεις με τα δικά σου όνειρα και όταν μεγαλώσεις… Πότε θα μεγαλώσεις;»

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο εκλογών ο κ.Τατσόπουλςο στο ίδιο επικριτικό ύφος σημείωσε πως «Ο Τσίπρας δεν πρόκειται να κάνει εκλογές, παρά μόνο αν πιστέψει ότι θα επιβιώσει. Προσπαθεί να γίνει κακέκτυπο του μεταρρυθμιστή Ανδρέα, ο Καμμένος κακέκτυπο του λαϊκιστή Ανδρέα».

Παράλληλα, σε ότι αφορά στην ύπαρξη των μικρών κομμάτων και τον δικομματισμό Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε:

«Συνεχίζουν όλοι να σκέφτονται την προσωπική τους, κομματική και κοινοβουλευτική επιβίωση. Μαύρο φίδι που θα τους φάει, διότι στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν, ο δικομματισμός και ο διπολισμός θα είναι τόσο βίαιος, που οποιοδήποτε μικρό σχήμα θα κονιορτοποιηθεί. Δηλαδή, όχι μόνο δεν θα μπουν καινούριοι, θα βγουν και παλιοί. Μπορεί να γίνει ένα μέτωπο, να γίνει ένα ευρωπαϊκό μέτωπο, μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Πέρσι δεν μπορούσαμε να το κάνουμε, γιατί είχαμε και τη λίστα, υπήρχαν X λόγοι και το εκμεταλλεύτηκε ο Τσίπρας και ξαναπήρε τις εκλογές. Τώρα, μπορούμε να κάνουμε. Ένα ευρωπαϊκό μέτωπο και όλοι οι λαϊκιστές, τα πουλιά του Φαήλου, όλοι… να πάνε, η Πλεύση, το άλλο το καραβάκι της Ζωής, να πάνε όπου θέλουν, στην ευχή του Θεού και να μας αφήσουν ήσυχους;» κατέληξε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:11