search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:19
MENU CLOSE

Θυμωμένοι οι μέτοχοι της Deutsche Bank για τις απώλειες ύψους 6,8 δισ.

19.05.2016 11:55
Νέα «βουτιά» για τη μετοχή της  Deutsche Bank - Media

Ο μεγαλύτερος δανειστής της Γερμανίας, η Deutsche Bank, ανακοίνωσε στην ετήσια συνάντηση των μετόχων του ότι δεν έχει επιστρέψει ακόμα στην ανάπτυξη, αλλά βρίσκεται καθ’ οδόν προς αυτήν…

 

Ο μεγαλύτερος δανειστής της Γερμανίας, η Deutsche Bank, ανακοίνωσε στην ετήσια συνάντηση των μετόχων του ότι δεν έχει επιστρέψει ακόμα στην ανάπτυξη, αλλά βρίσκεται καθ’ οδόν προς αυτήν, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Deutsche Welle».

Ωστόσο, οι επενδυτές της τράπεζας είναι αρκετά δυσαρεστημένοι με τα σκάνδαλα και τις απώλειες ύψους 6,8 δισ. ευρώ.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Bank, Τζον Κράιαν, δήλωσε στην ετήσια συνάντηση των μετόχων την Πέμπτη ότι οι διευθυντές και οι επόπτες της τράπεζας εργάζονται για να θέσουν σε τροχιά ανάπτυξης το μεγαλύτερο ιδιωτικό πιστωτικό ίδρυμα της Γερμανίας.

Για πρώτη φορά, ο Βρετανός Κράιαν απευθύνθηκε στους μετόχους στα Γερμανικά, λέγοντας ότι «το ταξίδι είναι απαιτητικό», απαιτεί τεράστια προσπάθεια, η οποία αξίζει τον κόπο.

Η Deutsche Bank προκάλεσε την οργή των μετόχων της μετά την ανακοίνωση μιας κολοσσιαίας απώλειας ύψους 6,8 δισ. ευρώ το προηγούμενο έτος ως αποτέλεσμα των πολλών σκανδάλων και δικαστικών υποθέσεων των τελευταίων ετών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:19