search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:22
MENU CLOSE

«Ποτέ δεν εγκαταλείψαμε αδέσποτα για να πεθάνουν από την πείνα», λέει αντιδήμαρχος της Ξάνθης

20.05.2016 08:15
Θεσσαλονίκη: Νέο κρούσμα με επίθεση αγέλης σκύλων και σοβαρό τραυματισμό νεαρού άνδρα - Media

Ανυπόστατες χαρακτηρίζει τις καταγγελίες που αναφέρουν ότι δημοτικοί υπάλληλοι στην Ξάνθη περισυλλέγουν αδέσποτα σκυλιά και τα εγκαταλείπουν σε ερημική τοποθεσία για να πεθάνουν από ασιτία, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Ραμαδάν Μπόζ, μιλώντας στο “Πρακτορείο 104,9 FM”.

«Από εμένα δεν δόθηκε ποτέ εντολή να γίνει κάτι τέτοιο» είπε στην εκπομπή “Δεύτερη Ανάγνωση” ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου Ξάνθης. Πρόσθεσε ότι οι καταγγελίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και έκανε γνωστό ότι στον δήμο Ξάνθης λειτουργεί μια από τις πλέον οργανωμένες υπηρεσίες περίθαλψης αδέποτων, μέσω της οποίας τους τελευταίους 9 μήνες πραγματοποιήθηκαν 290 στειρώσεις και εμβολιασμοί αδέσποτων, εκτός από τις περιθάλψεις.

Όπως επισήμανε, σύμφωνα με την καταγγελία φιλοζωικού σωματείου, που προκάλεσε αίσθηση στο πανελλήνιο, δημοτικοί υπάλληλοι περισυλλέγουν τα αδέσποτα και τα μεταφέρουν με φορτηγό σε ερημική περιοχή, όπου τα εγκαταλείπουν στην τύχη τους. Ο κ. Μπόζ, τόνισε, ότι το φορτηγό του δήμου περνάει από τη συγκεκριμένη περιοχή για άλλους λόγους και όχι να μεταφέρει αδέσποτα, χαρακτήρισε ανεύθυνους όσους υιοθετούν και στη συνέχεια εγκαταλείπουν ζώα και ανέφερε ότι οι δημότες της Ξάνθης, που διαπιστώνουν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αδέσποτα, μπορούν να επικοινωνούν με τη δημοτική υπηρεσία, στο τηλέφωνο: 25410 68003.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:22