search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:15
MENU CLOSE

Γιατί έδιωξαν δια παντός, τη γυναίκα αυτή από το γυμναστήριο όπου πήγαινε; (Video&Photos)

20.05.2016 14:08
Γιατί έδιωξαν δια παντός, τη γυναίκα αυτή από το γυμναστήριο όπου πήγαινε; (Video&Photos) - Media

Αναρωτιέστε το λόγο που οι υπεύθυνοι του γυμναστηρίου έδιωξαν την Καναδή αυτή από το γυμναστήριο και μάλιστα δια παντός; Δεν είναι πάντως επειδή έχει τατουάζ…

 

Αναρωτιέστε το λόγο που οι υπεύθυνοι του γυμναστηρίου έδιωξαν την Καναδή αυτή από το γυμναστήριο και μάλιστα δια παντός; Δεν είναι πάντως επειδή έχει τατουάζ…

Η Τζίνα Βέκιο από την Οτάβα του Καναδά, είναι μια γυναίκα που δεν περνάει απαρατήρητη. Είναι όμορφη, ξανθιά, πηγαίνει γυμναστήριο και διατηρεί το υπέροχο κορμί της σε φόρμα. Η Τζίνα έχει και άλλο ένα «προσόν» που τραβάει τα βλέμματα επάνω της. Έχει μεγάλο και στητό στήθος.

Όμως πριν λίγες ημέρες το «ατού» αυτό θα αποδεικνυόταν μπούμερανγκ. Η Τζίνα αποφάσισε να κάνει εγγραφή σε ένα μεγάλο γυμναστήριο στην περιοχή της που είχε καλύτερα όργανα. Πήγε και γράφτηκε λοιπόν. Οι πρώτες ημέρες κύλησαν ήρεμα με την Τζίνα να χύνει ποτάμια ιδρώτα στη γυμναστική.

Μια μέρα οι υπεύθυνοι τη σταμάτησαν στην είσοδο και της ανακοίνωσαν πως είναι υποχρεωμένοι να μην της επιτρέψουν να περάσει. Όταν εκείνη ρώτησε να μάθει το λόγο, έμεινε στήλη άλατος από την απάντηση που άκουσε: «Φοράτε στενά μπλουζάκια. Οι υπόλοιποι πελάτες του γυμναστηρίου ταράζονται και δεν μπορούν να γυμναστούν. Κάποιοι μάλιστα διαμαρτυρήθηκαν για το ντύσιμο σας». 

Η Τζίνα διαμαρτυρήθηκε και είπε μάλιστα πως και άλλες γυναίκες στο χώρο φορούν στενά μπλουζάκια, αφού γυμνάζονται. Και η απάντηση που πήρε την… αποστόμωσε: «Ναι αλλά εσείς έχετε μεγάλο στήθος».

Η Τζίνα όπως ήταν φυσικό τα βρόντηξε και έφυγε σε έξαλλη κατάσταση μάλιστα κάποιοι πελάτες που ήταν μπροστά στο περιστατικό το ανέβασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Τζίνα σκέφτεται να κινηθεί δικαστικά και να διεκδικήσει αποζημίωση για προσβολή προσωπικότητας και είναι σίγουρο ότι θα δικαιωθεί. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:12