search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:00
MENU CLOSE

Σήμερα το νέο αίτημα αποφυλάκισης

19.05.2011 10:29
Σήμερα το νέο αίτημα αποφυλάκισης - Media

Εντός της ημέρας θα διεξαχθεί η ακρόαση της νέας αίτησης αποφυλάκισης που κατέθεσαν οι δικηγόροι του Ντομινίκ Στρος Καν.

Εντός της ημέρας θα διεξαχθεί η ακρόαση της νέας αίτησης αποφυλάκισης που κατέθεσαν οι δικηγόροι του Ντομινίκ Στρος Καν.

Οι συνήγοροι του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ προτείνουν κατ’οίκον περιορισμό του εναγόμενου, 24ωρη ηλεκτρονική παρακολούθηση του μέσω κλειστού κυκλώματος ενώ θα υπάρξει και δέσμευση του ίδιου να μην εγκαταλείψει τις ΗΠΑ. Παράλληλα θα καταβληθεί  εγγύηση 1.000.000 δολαρίων.

Στον αντίποδα, ο δικηγόρος της καμαριέρας, Τζέφρι Σαπίρο, ανέφερε ότι η 32χρονη αν και  τρομοκρατημένη, θα καταθέσει στο δικαστήριο την Παρασκευή. Η 32χρονη αναμένεται να  ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε τον άνδρα που της επιτέθηκε και ούτε είχε οποιεσδήποτε προγενέστερες συναλλαγές μαζί του. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:59