search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:36
MENU CLOSE

Τσιρώνης: Γονατίσαμε για να μείνει η χώρα όρθια

21.05.2016 10:22
Κλεάνθης Τσιρώνης: Θλίψη στην κηδεία του στον Ελαιώνα - Λύγισε η σύζυγός του - Media

Επίθεση στις προηγούμενες κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Τσιρώνης και υπεραμύνθηκε της πολιτικής που εφαρμόζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

Επίθεση στις προηγούμενες κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Τσιρώνης και υπεραμύνθηκε της πολιτικής που εφαρμόζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Μπορεί να γονατίσαμε το καλοκαίρι, δεν τα παρατήσαμε και μέσα από σκληρή διαπραγμάτευση η χώρα έμεινε όρθια», υπογράμμισε ο κ. Τσιρώνης κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής του πολυνομοσχεδίου για το κλείσιμο της αξιολόγησης.

«Εγώ θα κλάψω αν πουλήσουμε μια μετοχή της ΔΕΗ αλλά είναι καλύτερο από το να παραδώσουμε ένα σύγχρονο υδροηλεκτρικό εργοστάσιο. Το ίδιο ισχύει και για το νερό. Δεν θέλω να πουληθούν οι μετοχές», τόνισε ο κ. Τσιρώνης επισημαίνοντας ότι το 51% των μετοχών παραμένει στο δημόσιο.

Νωρίτερα, η κυβέρνηση δέχθηκε τα πυρά του εισηγητή της ΝΔ Χρήστου Σταϊκούρα που έκανε λόγο για «οβιδιακές μεταμορφώσεις,νοτιοαμερικάνικες περιπλανήσεις και θεατρικές παραστάσεις της».

«Καμώνεται ότι διαπραγματεύεται η δήθεν αριστερή κυβέρνηση όταν πρόθυμα κάνει τα πάντα που της ζητούν με στόχο να κερδίσει περισσότερο χρόνο στην εξουσία», τόνισε ο κ. Σταϊκούρας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:35