17/02/2020 09:14:37
19.5.2011

Βενιζέλος: «Δεν χρειαζόμαστε έξωθεν συστάσεις»

Βενιζέλος: «Δεν χρειαζόμαστε έξωθεν συστάσεις» - Media

«Δεν χρειαζόμαστε έξωθεν συστάσεις προκειμένου να αντιληφθούμε το αυτονόητο, την ανάγκη για ενότητα και για συναίνεση πολιτική και κοινωνική», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την διάρκεια της ομιλίας τους στο συνέδριο του Economist.

Παράλληλα ανέφερε ότι «είμαστε πρόβλημα της οικονομικής κρίσης, που δεν δικαιολογεί τέτοιο παγκόσμιο ενδιαφέρον, αλλά και μέρος της λύσης» και σημείωσε ότι«όπως συμβάλλουμε στη διαμόρφωση του κεντρικού ρεύματος για τη διαχείριση όλων των κρίσεων, έτσι είμαστε έτοιμοι να μετάσχουμε στο κεντρικό ρεύμα, που είναι αναγκαίο να διαμορφωθεί για την υπέρβαση της οικονομικής κρίσης».

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, ο υπουργός ανέφερε ότι η χώρα δεν έχει πρόβλημα ενεργειακής ασφάλειας και με αφορμή το μεταναστευτικό ζήτησε από την ΕΕ περαιτέρω χρηματοδότηση της χώρας μας, αλλαγές των κανονισμών του Δουβλίνου 2 και υποστήριξη της Frontex.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.