search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:44
MENU CLOSE

Δύο νεκροί και έντεκα τραυματίες από πυρά αγνώστου σε κονσέρτο στην Αυστρία – Ο δράστης αυτοκτόνησε

22.05.2016 06:45
Σε αυξημένη ετοιμότητα συναγερμού έως τις 9 Ιανουαρίου η Αυστρία - Media

Ένας άγνωστος άνδρας άνοιξε πυρ ενάντια στους θαμώνες σε ένα κονσέρτο σε πόλη της Δυτικής Αυστρίας. Το συμβάν έγινε στην πόλη Νένζινγκ, 40 χιλιόμετρα ανατολικά των συνόρων της Αυστρίας με το Λίχτενσταϊν. 

 

 

Ένας νεαρός δολοφόνησε δύο ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 11 προτού στρέψει το όπλο του κι αυτοκτονήσει, κατά τη διάρκεια συναυλίας που διοργάνωσε σύλλογος μοτοσυκλετιστών χθες στη δυτική Αυστρία, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η δολοφονική επίθεση σημειώθηκε στις 04.00, ώρα Ελλάδος, σε συναυλία στη Νέντζινγκ, μία εμπορική πόλη στα σύνορα με το Λιχτενστάιν και στην οποία παρευρίσκονταν περίπου 150 άνθρωποι.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας τόνισε πως έπειτα από μια λογομαχία με τη φίλη του, ο 27χρονος άρπαξε ένα όπλο από το αυτοκίνητό του κι άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως κατά του πλήθους. Η φίλη του δεν έπαθε τίποτε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι ακριβείς συνθήκες του δολοφονικού συμβάντος δεν είναι ακόμη σαφείς και διεξάγονται περαιτέρω έρευνες.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50