search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:28
MENU CLOSE

Απίθανη γκάφα στον ΑΝΤ1: Η τηλεόραση του Πρωινού ΣΟΥΚΟΥ έδειχνε Alpha (Video)

22.05.2016 11:49
Απίθανη γκάφα στον ΑΝΤ1: Η τηλεόραση του Πρωινού ΣΟΥΚΟΥ έδειχνε Alpha (Video) - Media

Δίχως προηγούμενο είναι αυτό που συνέβη το πρωί της Κυριακής στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1 “Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ”. Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Νίκος Μουτσινάς θέλησαν να παρουσιάσουν το δώρο που έδιναν στους τηλεθεατές, την τηλεόραση που δέχεται φωνητικές εντολές. Πήραν το ειδικό κοντρόλ στο χέρι, είπαν ‘Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ” κι εκεί άρχισαν τα προβλήματα…
 

 

Δίχως προηγούμενο είναι αυτό που συνέβη το πρωί της Κυριακής στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1 “Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ”. Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Νίκος Μουτσινάς θέλησαν να παρουσιάσουν το δώρο που έδιναν στους τηλεθεατές, την τηλεόραση που δέχεται φωνητικές εντολές. Πήραν το ειδικό κοντρόλ στο χέρι, είπαν “Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ” κι εκεί άρχισαν τα προβλήματα…

Η τηλεόραση κατάλαβε “νοσοκομεία” και ο Νίκος είπε να κάνει την ανατροπή λέγοντας “Σπίτι μου σπιτάκι μου”! Η τηλεόραση ανταποκρίθηκε -προς έκπληξη όλων- σωστά στην εντολή του παρουσιαστή, και η ανταγωνιστική εκπομπή του Alpha εμφανίστηκε στην τεράστια οθόνη! 

Η Μαρία Μπεκατώρου αμήχανη, προσπαθούσε να το κρύψει, ενώ ο Νίκος Μουτσινάς χαμογελαστός μεν πανικόβλητος δε, προσπαθούσε να αλλάξει την εικόνα.

Μάταια… Με κάθε νέα εντολή η τηλεόραση έμπαινε και πιο βαθιά στο μενού του Alpha, με αποτέλεσμα στο κοντρόλ της εκπομπής του ΑΝΤ1 να ακολουθούν τα εγκεφαλικά το ένα μετά το άλλο.
 

Πηγή: zappit

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:25