search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:22
MENU CLOSE

Καλημέρης: Γι’ αυτό απαγόρευσε ο ANT1 την αναπαραγωγή πλάνων από άλλα κανάλια

22.05.2016 13:55
Ο Τζώνη Καλημέρης για την αποχώρησή του από το Open – «Δεν ήταν δική μου απόφαση» - Media

Tους λόγους που οδήγησαν τον ΑΝΤ1 να απαγορεύσει την αναπαραγωγή αποσπασμάτων των εκπομπών του χωρίς άδεια εξήγησε ο διευθύνων σύμβουλος προγράμματος του καναλιού, Τζώνης Καλημέρης. 

 

Tους λόγους που οδήγησαν τον ΑΝΤ1 να απαγορεύσει την αναπαραγωγή αποσπασμάτων των εκπομπών του χωρίς άδεια εξήγησε ο διευθύνων σύμβουλος προγράμματος του καναλιού, Τζώνης Καλημέρης, στο “Βήμα της Κυριακής”

Ο διευθύνων σύμβουλος προγράμματος του καναλιού, αναφέρει: «Το 50% κάποιων εκπομπών ήταν προβολή δικών μας προγραμμάτων. Δαπανούμε πολλά και όλοι χτίζουν εκπομπές γύρω από το δικό μας υλικό. Είναι περιουσία δική μας και των ανθρώπων μας. Υπήρξε μέρα που μετρήσαμε 3 ώρες υλικό το οποίο αναμεταδόθηκε συνολικά σε μικρά και μεγάλα κανάλια. Καταντήσαμε να τροφοδοτούμε τους άλλους».

«Το υλικό που χρησιμοποιούμε εμείς είναι μικρής διάρκειας και χρησιμοποιείται στις εκπομπές “Ράδιο Αρβύλα” και “Όλα”. Δεν χρησιμοποιούμε παραπάνω από τρία λεπτά.
Ως ΑΝΤ1 έχουμε τα κορυφαία σε τηλεθέαση προϊόντα. Όταν το “Ράδιο Αρβύλα” κάνει 50% τηλεθέαση με 2,5% εκατομμύρια τηλεθεατές, το να το αναπαράγει μια εκπομπή με τηλεθέαση 15% δεν μας ενδιαφέρει. Έχουμε δικές μας εκπομπές που μας αναπαράγουν και την υπερκαλύπτουμε την προβολή κάθε μέρα», συμπληρώνει. 

Πηγή: zappit

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:19