search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:47
MENU CLOSE

Ιαπωνία: Φανατικός θαυμαστής μαχαίρωσε την αγαπημένη του τραγουδίστρια γιατί αρνήθηκε δώρο του

23.05.2016 06:51
Ιαπωνία: Φανατικός θαυμαστής μαχαίρωσε την αγαπημένη του τραγουδίστρια γιατί αρνήθηκε δώρο του  - Media

Η τραγουδίστρια Μαγιού Τομίτα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο μετά από «ενέδρα θανάτου» που της έστησε ένας νεαρός θαυμαστής της.

 

Η τραγουδίστρια Μαγιού Τομίτα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο μετά από «ενέδρα θανάτου» που της έστησε ένας νεαρός θαυμαστής της.Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν η κοπέλα βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση, ύστερα από τις δώδεκα μαχαιριές που δέχθηκε πριν από την έναρξη συναυλίας της στο Τόκιο πριν από λίγες μέρες.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές ο δράστης μαχαίρωσε την τραγουδίστρια καθότι εκείνη του επέστρεψε ένα ρολόι που της έστειλε ως δώρο. Ο δράστη μαχαίρωσε τη κοπέλα στο θώρακα και το λαιμό γιατί, όπως ανέφερε στην αστυνομία, «η Τομίτα απέρριψε το δώρο μου. Ένοιωσα πως με κοίταζε αφ’ υψηλού και πως με υποτιμούσε» ενώ σύμφωνα με του The Japan Times ο δράστης φέρεται να δήλωσε πως μαχαίρωσε πολλές φορές την κοπέλα γιατί  έχασε την ψυχραιμία του λόγω του ότι δεν του έδωσε κάποια ξεκάθαρη απάντηση αναφορικά με το γιατί επέστρεψε το δώρο του.

Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν περαιτέρω την υπόθεση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:45