search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:09
MENU CLOSE

Μια φάλαινα και 70 καρχαρίες να την κατασπαράζουν (Video)

23.05.2016 15:28
Μια φάλαινα και 70 καρχαρίες να την κατασπαράζουν (Video)  - Media

Το τραγικό τέλος στη ζωή του τεράστιου θηλαστικού καταγράφεται κατά τύχη από drone  που είχε απογειώσει κάποιος εκείνη τη στιγμή…

 

 

 

Το τραγικό τέλος στη ζωή του τεράστιου θηλαστικού καταγράφεται κατά τύχη από drone  που είχε απογειώσει κάποιος εκείνη τη στιγμή…

Τα γαλαζοπράσινα νερά ενός κόλπου στη δυτική Αυστραλία πάνω από το Περθ, σίγουρα είναι μια πρόκληση για τον καθένα να βουτήξει μέσα τους και να τα απολαύσει.

Όμως κάτι τέτοιο δε συμβαίνει ούτε μπορεί να συμβεί. Η περιοχή είναι γεμάτη καρχαρίες και ο συγκεκριμένος υπέροχος κόλπος έχει την ονομασία: «Ο κόλπος των καρχαριών».

Μια φάλαινα προφανώς έχασε τον προσανατολισμό της και βρέθηκε μέσα στον κόλπο. Εκεί και πέθανε, κανείς δεν ξέρει από τι. Μέσα σε λίγα λεπτά πεινασμένοι καρχαρίες, περικύκλωσαν το κουφάρι και το κατασπάραξαν. Εβδομήντα «καρχαρίες – τίγρης» όρμησαν στο νεκρό θηλαστικό και το γαλαζοπράσινο πεντακάθαρο νερό βάφτηκε κόκκινο. Μάρτυρες ήταν επίσης και κάποιοι άνθρωποι που βρίσκονταν επάνω σε δυο βάρκες, οι οποίες ήταν ακριβώς στο κέντρο της σφαγής. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:08