search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:06
MENU CLOSE

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν αρνείται να συναντήσει τον Τραμπ

24.05.2016 05:37
Ο Κιμ «βρυχάται» και πάλι: Κατασκευάζει υποβρύχια με δυνατότητα εκτόξευσης βαλλιστικών πυραύλων - Media

Η Βόρειος Κορέα ανακοίνωσε μέσω του πρέσβη της στα Ηνωμένα Έθνη πως ο Πρόεδρος της χώρας, Κιμ Γιονγκ Ουν, δεν αποδέχεται το αίτημα του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων για την Προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλτ Τραμπ, να συναντηθούν.

 

Η Βόρειος Κορέα ανακοίνωσε μέσω του πρέσβη της στα Ηνωμένα Έθνη πως ο Πρόεδρος της χώρας, Κιμ Γιονγκ Ουν, δεν αποδέχεται το αίτημα του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων για την Προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλτ Τραμπ, να συναντηθούν.

Την περασμένη εβδομάδα ο Ντόναλτ Τραμπ είχε δηλώσει πως είναι πρόθυμος να συναντηθεί με τον ηγέτη της Βορείου Κορέας και να συζητήσουν αναφορικά με το πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας.

Σύμφωνα με τον πρέσβη της χώρας η δήλωση του Τραμπ έγινε για «λόγους προπαγάνδας ή διαφήμισης στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας» και επομένως δεν έχει ουσία.

«Είμαστε ένα υπεύθυνο πυρηνικό κράτος…ποτέ δεν θα χρησιμοποιήσουμε πυρηνικά όπλα πρώτοι. Αν οι ΗΠΑ χρησιμοποιήσουν τα πυρηνικά τους πρώτες, τότε θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσουμε και εμείς» ανέφερε στη δήλωσή του. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59