search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:41
MENU CLOSE

Του στέλνει spoiler για να ….τον εκδικηθεί επειδή την απάτησε

24.05.2016 06:52
Απόφαση σταθμός για χωρισμένους: Ο άνδρας θα πληρώσει αποζημίωση στη σύζυγο επειδή εκείνη έκανε τις δουλειές του σπιτιού  - Media

Τον απόλυτα αξιοπρεπή τρόπο εκδίκησης φαίνεται πως βρήκε μια κοπέλα στην Αυστραλία για τον πρώην της επειδή την απάτησε.

 

Τον απόλυτα αξιοπρεπή τρόπο εκδίκησης φαίνεται πως βρήκε μια κοπέλα στην Αυστραλία για τον πρώην της επειδή την απάτησε.

Όπως ανέφερε ο πρώην σύντροφό της στο Reddit, όσο ήταν μαζι η κοπέλα του τον «μύησε» στον κόσμο της τηλεοπτικής σειράς του Game of Thrones. Ωστόσο, εξήγησε πως λόγω της δουλειάς του ταξιδεύει συχνά στο εξωτερικό και δεν έχει τη δυνατότητα να δει το κάθε επεισόδιο την Κυριακή που παίζει στην Αμερική, αλλά την επόμενη μέρα. Ο άντρας ανέφερε πως όταν πριν από ένα μήνα ξεκίνησε να προβάλλεται η έκτη σεζόν του σήριαλ, η πρώην κοπέλα του ήρθε ξανά σε επικοινωνία μαζί του μέσα από διάφορα social media. Όχι όμως γιατί επιθυμούσε επανασύνδεση, αλλά γιατί ήθελε να του στείλει spoiler από τις εξελίξεις στο Game of Thrones.

Ο ίδιος ρωτούσε τους χρήστες του Reddit πως θα μπορούσε να την κάνει να σταματήσει να του στέλνει τα μηνύματα αυτά, εξηγώντας παράλληλα το πλήρες ιστορικό της σχέσης τους λέγοντας πως την απάτησε πολλές φορές. Το θέμα συγκέντρωσε πληθώρα σχολίων ενώ στο Twitter ξεπέρασε τα 3.000 retweets, χωρίς, ωστόσο, τα σχόλια που συγκέντρωσε να ήταν αυτά που περίμενε ο άντρας καθότι τα περισσότερα τον κορόιδευαν και τον αποκαλούσαν «ηλίθιο» για όλα όσα έκανε στην κοπέλα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:40