18/01/2019 10:41:09

Βίαζε την τρανσέξουαλ θετή κόρη του για 13 χρόνια

Βίαζε την τρανσέξουαλ θετή κόρη του για 13 χρόνια - Media

 

Μια φρικτή ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας στην Αυστραλία κατά τη διάρκεια δικαστικής ακρόασης. Στην Μελβούρνη ένας άντρας ομολόγησε πως επί 13 χρόνια βίαζε τη θετή τρασένξουαλ κόρη του, ενώ την απειλούσε πως αν μιλούσε στην αστυνομία ή κάποιον άλλον για το τι γινόταν τότε εκείνος θα κατεστρεφε οικονομικά τη μητέρα της.  

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης ο άντρας ομολόγησε το έγκλημά του, λέγοντας πως ξεκίνησε να βιάζει τη θετή κόρη του το 2002 όταν εκείνη ήταν 19 ετών, ένα χρόνο μετά την εγχείρηση αλλαγής φύλου. Η κοπέλα στην ακρόαση της δίκη περιέγραψε τον σωματικό και ψυχολογικό βιασμό της από τον πατριό της, ο οποίος την πρώτη φορά που την βίασε σεξουαλικά της είπε πως το κάνει γιατί και εκείνη το θέλει.

Η κακοποίηση της κοπέλας δεν σταματούσε μέσα στο σπίτι, καθότι ο πατριός της την είχε πάει και σε ξενοδοχείο με στόχο να συνευρεθεί και εκεί ερωτικά μαζί της. Την κακοποίηση της νεαρής κοπέλας ανακάλυψε η μητέρα της πριν από ένα χρόνο όταν είδε μελανιές στα χέρια και το πρόσωπο της.

Ο άντρας αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι και 25 χρόνια.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.