search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:24
MENU CLOSE

Χωρίζει η Αθηνά Ωνάση μετά από 11 χρόνια γάμου! (Photos)

24.05.2016 08:38
Ο Αλβάρο προκαλεί την Αθηνά Ωνάση - Δείτε τι ζητά για το διαζύγιο (Photo) - Media

Αυξάνονται τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για απιστία του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο απέναντι στη σύζυγό του, Αθηνά Ωνάση.

 

Αυξάνονται τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για απιστία του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο απέναντι στη σύζυγό του, Αθηνά Ωνάση.

Η βραζιλιάνικη εφημερίδα «Epoca» γράφει στο πρωτοσέλιδό της ότι η 31χρονη Αθηνά Ωνάση και ο 43χρονος Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο παίρνουν διαζύγιο ύστερα από 11 χρόνια γάμου.

Το δημοσίευμα της «Epoca» αναφέρει ότι  η «χρυσή» κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση και o σύζυγός της αποφάσισαν να χωρίσουν, καθώς η κατάσταση του γάμου τους χειροτερεύει. Άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού αποκάλυψε ότι «αγαπούν ακόμα πολύ ο ένας τον άλλον και υποφέρουν από αυτή την κατάσταση».

Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι η «χρυσή» κληρονόμος έπιασε στα πράσα τον σύζυγό της με άλλη γυναίκα στις αρχές Μαΐου. Επίσης γράφουν ότι η Αθηνά δεν φορά πλέον το δαχτυλίδι του γάμου της και πως βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάθλιψης, καθώς έχει χάσει πολλά κιλά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15