search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:33
MENU CLOSE

H Paris Jackson έκανε tattoo τα μάτια του πατέρα της! (Photos)

24.05.2016 11:24
H Paris Jackson έκανε tattoo τα μάτια του πατέρα της! (Photos) - Media

Ένα εντυπωσιακό tattoo κοσμεί εδώ και λίγες ώρες το μπράτσο της κόρης του Michael Jackson.

Ένα εντυπωσιακό tattoo κοσμεί εδώ και λίγες ώρες το μπράτσο της κόρης του Michael Jackson. Η 18χρονη μοναχοκόρη του Jackson, Paris, ανέβασε το νέο της tattoo στο Instagram, μαζεύοντας χιλιάδες likes από φίλους και θαυμαστές του πατέρα της.

Η ανάρτηση συνοδευόταν από ένα από τα πιο διάσημα «ρητά» του πατέρα της: «Το νόημα της ζωής περιέχεται σε κάθε έκφραση της. Είναι παρόν στο άπειρο των μορφών και των φαινομένων που υπάρχουν σε όλο το φάσμα της δημιουργίας».

Η Paris Jackson, θέλοντας να αποτίσει φόρο τιμής στον πατέρα της έγραψε: «Ποτέ μην ξεχνάτε τις ρίζες σας, και πάντα να είστε υπερήφανοι, απ’ όπου κι αν προέρχεστε».

Τον περασμένο μήνα, στα 18α γενέθλια της, ανέβασε νέα φωτογραφία με tattoo, αφιερωμένο και πάλι στον πολυαγαπημένο της πατέρα, λέγοντας σε όλους πως: «Για όλους τους άλλους ήταν ο βασιλιάς της ποπ αλλά για μένα ήταν ο βασιλιάς της καρδιάς μου».

 

Ο  «Βασιλιάς» της καρδιά της, «έφυγε» όταν εκείνη ήταν 11 μόλις ετών.

 

H Paris Jackson ποζάρει στο φακό, δείχνοντας τα τελευταία της tatoo.

 

Η έμπνευση της για αυτό το νέο tattoo-αφιέρωμα στον θρυλικό πατέρα της, ήλθε από το πολύ-πλατινένιο άλμπουμ του Michael Jackson, «Dangerous», που είχε εκδοθεί το 1989.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:31