search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:03
MENU CLOSE

Αλαβάνος: «Δεν υπάρχει πιο πουλημένη κυβέρνηση από αυτή»

24.05.2016 13:41
Αλαβάνος: «Δεν υπάρχει πιο πουλημένη κυβέρνηση από αυτή» - Media

Αιχμές κατά της κυβέρνησης άφησε ο Αλέκος Αλαβάνος, σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά 90,1.

 

Αιχμές κατά της κυβέρνησης άφησε ο Αλέκος Αλαβάνος, σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά 90,1.

Σημείωσε ότι η χώρα πρέπει να απαλλαγεί από την παρούσα κυβέρνηση το συντομότερο δυνατόν. «Μιλάμε για μια μεγάλη προδοσία. Ούτε οι χούντες έχουν κάνει τέτοιο ξεπούλημα, ούτε ο Μεταξάς, ούτε ο Παπαδόπουλος. Αμφιβάλλω εάν πολιτικοί από το δεξιό χώρο θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό. Με αυτή τη συμφωνία γινόμαστε αποικία», είπε αναφερόμενος στο νέο υπερ-Ταμείο.

Ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού μίλησε για ποινικές ευθύνες, καθώς εκποιείται η δημόσια περιουσία. «Είναι δυνατόν να θεωρείτε το Φλαμπουράρη, το Βούτση, τον Παπά υποδείγματα του νέου πολιτικού που έρχεται από την αριστερά; Δεν υπάρχει πιο πουλημένη κυβέρνηση από αυτή. Δεν πούλησε καμία άλλη κυβέρνηση και σε τόσο χρονικό βάθος όλη την εθνική περιουσία», πρόσθεσε, ενώ όταν ρωτήθηκε για τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος τον διαδέχτηκε απάντησε πως δεν είναι θεός. «Σκεφτείτε ότι ο Ιησούς στους 12 μαθητές είχε τον Ιούδα».

 «Κανείς δεν έχει ασυλία. Ούτε ο Θεοδωράκης, ούτε ο Γλέζος, ούτε ο Σάντας είχε» τόνισε.

Ο Αλέκος Αλαβάνος αποκάλυψε πως υπάρχουν διαδικασίες συσπείρωσης της κατακερματισμένης Αριστεράς, καθώς και τις εξαιρετικές σχέσεις που διατηρεί με τη ΛΑΕ. «Και η κ. Κωνσταντοπούλου έχει σχέσεις με τη ΛΑΕ. Ελπίζω σε μια συσπείρωση» κατέληξε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:03