search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:29
MENU CLOSE

Έλενα Ακρίτα για το Mega: «Ας πάει στο διάολο όποιος πανηγυρίζει»

24.05.2016 14:16
Ακρίτα: Όταν ένας άνθρωπος τσακώνεται με τον Κιμούλη, έχει δίκιο ο άνθρωπος - Media

 

Ποικίλες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι πληροφορίες που θέλουν το Mega ένα βήμα πριν το κλείσιμο. Υπάρχουν εκείνοι που λυπούνται, καθώς χάνουν τις δουλειές τους εργαζόμενοι που δεν φταίνε σε τίποτα, ενώ υπάρχουν κι εκείνοι που εκφράζουν τη χαρά τους, ενθυμούμενοι τη στάση του καναλιού σε διάφορα γεγονότα, ενώ φυσικά υπάρχει και «κόντρα» μεταξύ αυτών των δύο… τάσεων.

Θέση σε αυτή τη διαμάχη που υπάρχει στα social media, πήρε και η Έλενα Ακρίτα, η οποία επιτέθηκε κατά εκείνων που χαίρονται και πανηγυρίζουν για τις δραματικές ώρες που περνάει το Mega. Χαρακτηριστικά, η Έλενα Ακρίτα γράφει πως το Mega που κλείνει είναι του απλού εργαζόμενου και όχι των μετόχων και των υψηλόμισθων. 

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα στο Facebook αναφέρει:

«Διαβάζουμε κάτι χαριτωμενιές για το Mega και το ‘κουμπί 4 στο τηλεκοντρόλ’. Γελάσαμε πάλι βρε σε καλό να μας βγει. Ασχέτως που έχουμε μπλέξει τα πολύπριζα με τις αγκινάρες μερικοί εδώ μέσα. Δεν παθαίνουν τίποτα τραπεζίτες, μέτοχοι, υψηλόμισθοι και λοιποί συγγενείς.

Το Mega που κλείνει είναι του δημοσιογράφου, του τεχνικού, του σκηνοθέτη, του ηθοποιού. Το Mega που κλείνει είναι της μακιγιέζ, της κομμώτριας, του καφετζή. Είναι του οδηγού, του θυρωρού, της Αναστασίας στη γραμματεία. Της Εύας, του Χάρη, του Τάσου, του Γιάννη, της Σοφίας.

Όποιος πανηγυρίζει, λοιπόν, ας παει στο διάολο να δούμε λίγο κάτι εμείς οι υπόλοιποι. Άντε μπράβο με τους σκατόψυχους εδώ μέσα».

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:29