search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:25
MENU CLOSE

Οι Ευρωπαίοι δεν θα ζούσαν ποτέ στην Ελλάδα-Έρευνα

24.05.2016 14:42
Οι Ευρωπαίοι δεν θα ζούσαν ποτέ στην Ελλάδα-Έρευνα - Media

Η χώρα με τις χειρότερες συνθήκες η Ελλάδα σύμφωνα με έρευνα

Ερευνητική ομάδα που βασίζεται στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης διεξήγαγε μελέτη, ζητώντας από τους πολίτες 9 ευρωπαϊκών κρατών να βαθμολογήσουν τις συνθήκες διαβίωσης στην πατρίδα τους και γειτονικών κρατών σε μια κλίμακα από το 1 έως το 10. Η χώρα με τις χειρότερες συνθήκες για να ζήσουν οι Ευρωπαίοι, είναι η Ελλάδα σύμφωνα με τις απαντήσεις. Η οικονομική κρίση, η ανεργία, το ζήτημα των προσφύγων έχουν κάνει τους Ευρωπαίους να γυρίζουν την πλάτη στη χώρα μας.

Η μελέτη διαπίστωσε ακόμη, πως μόνο το 1/3 των ερωτηθέντων σε Ελλάδα και Ιταλία πιστεύουν πως το βιοτικό τους επίπεδο είναι καλύτερο από αυτό των γονιών τους, σε αντίθεση με την απάντηση των κατοίκων των βόρειων κρατών (Γερμανία, Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο). Για την ιστορία, η χώρα που θεωρούν πως έχει τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης είναι η Ελβετία, η οποία δεν ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:23