search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:03
MENU CLOSE

Julia Roberts: Τυφλή από το ένα μάτι! (Photos)

24.05.2016 15:15
Julia Roberts: Τυφλή από το ένα μάτι! (Photos) - Media

“Πάγωσαν” οι εκατομμύριοι θαυμαστές της χουλιγουντιανής σταρ στο άκουσμα της είδησης οτι η “pretty woman”, Julia Roberts τυφλώθηκε από σπάνια ασθένεια.

 

“Πάγωσαν” οι εκατομμύριοι θαυμαστές της χουλιγουντιανής σταρ στο άκουσμα της είδησης οτι η “pretty woman”, Julia Roberts τυφλώθηκε από σπάνια ασθένεια.

Τις τελευταίες ώρες, ολοένα πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την πασίγνωστη ηθοποιό να έχει χάσει την όραση της.

Σύμφωναμε με τα διεθνή tabloids, και πιο συγκεκριμένα το The National ENQUIRER, η δημοφιλής ηθοποιός γεννήθηκε κλινικά τυφλή από το ένα μάτι. Αυτό είναι κάτι που η ίδια κρατάει μυστικό τόσα χρόνια και κανείς ουδέποτε γνώριζε. Δυστυχώς όμως, όσο περνούν τα χρόνια, η κατάσταση της χειροτερεύει και η όραση της κινδυνεύει να χαθεί εντελώς.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Julia Roberts, δεν θα έπρεπε να οδηγεί καθόλου εξαιτίας του προβλήματος της. Όμως η αστυνομία του Μαλιμπού, στο οποίο διαμένει, παρόλο που είναι ενήμερη δεν της έχει αποσπάσει το δίπλωμα και την αφήνει χαριστικά να διανύει σύντομες αποστάσεις, επειδή είναι η … Julia Roberts!

Το δημοσίευμα αναφέρει περισσότερες πληροφορίες από τη ζωή της σταρ, αποκαλύπτοντας πως τα προβλήματα υγείας δεν σταματούν να “βομβαρδίζουν” την Roberts, η οποία υποφέρει -εκτός των άλλων- από ρευματοειδή αρθρίτιδα. Ενώ προσθέτει οτι οι πόνοι που υπεμένει από την αυτοάνοαση αυτή ασθένεια, την έχουν καταβάλει σωματικά και ψυχολογικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:00