search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:57
MENU CLOSE

«Λουκέτο» στο δήμο Ασπροπύργου για το Hot Spot

24.05.2016 17:48
«Λουκέτο» στο δήμο Ασπροπύργου για το Hot Spot - Media

Αρνείται την δημιουργία κέντρου φιλοξενίας προσφύγων

«Λουκέτο» από αύριο στο δήμο Ασπροπύργου, ανακοίνωσε ο δήμαρχος της περιοχής Νικόλαος Μελετίου, που «σφραγίζει» τις υπηρεσίες, μέχρι να οριστεί συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας κ. Βίτσα, για το θέμα της δημιουργίας κέντρου φιλοξενίας προσφύγων.
Παράλληλα, ο δήμαρχος καταγγέλλει ότι ο σχεδιασμός προβλέπει τη δημιουργία του κέντρου φιλοξενίας σε ήδη επιβαρυμένη περιοχή, στη θέση «Γκορυτσά».
Όπως αναφέρει ο κ. Μελετίου σε σχετική επιστολή του, προς τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Δημήτρη Βίτσα, την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου και τους αρχηγούς των κομμάτων: «Tυχαία, ο χώρος βρίσκεται στην πρόσοψη της Λεωφόρου Ειρήνης (πρώην ΝΑΤΟ), που είναι ο μοναδικός δρόμος σχετικά ταχείας κυκλοφορίας, που εξυπηρετεί τις 3.000 περίπου επιχειρήσεις Logistics της περιοχής, τυχαία, ο τόπος αυτός απέχει λίγες δεκάδες μέτρα απ’ το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας, όπου σταθμεύουν τα κυβερνητικά αεροσκάφη «Empraer», δεκάδες πυροσβεστικά, αλλά και πολεμικά αεροσκάφη. Επίσης, σε μικρή απόσταση από τον «κατάλληλο χώρο», που επιλέχτηκε λειτουργούν: Ένα Διυλιστήριο της ΕΥΔΑΠ, απ’ το οποίο υδροδοτείται μεγάλο μέρος της Αθήνας, ο αγωγός ύδρευσης από το Μόρνο, ανοιχτός σε μεγάλο τμήμα του, χημικές και βιομηχανίες υγραερίου, το μεγαλύτερο διυλιστήριο αργού πετρελαίου της χώρας και η μοναδική χωματερή της Αττικής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:57