search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:42
MENU CLOSE

Σπάνιες εικόνες από τον στρατό της Βορείου Κορέας (Photos)

25.05.2016 05:29
Σπάνιες εικόνες από τον στρατό της Βορείου Κορέας (Photos) - Media

Όλοι έχουμε θαυμάσει την πειθαρχεία του στρατού της  Βορείου Κορεάς σε παρελάσεις προς τιμή του ηγέτη της χώρας Κιμ Γιονγκ Ουν.

 

Όλοι έχουμε θαυμάσει την πειθαρχεία του στρατού της  Βορείου Κορεάς σε παρελάσεις προς τιμή του ηγέτη της χώρας Κιμ Γιονγκ Ουν. Στο πρόσφατο συνέδριο του Εργατικού Κόμματος του Κιμ Γιονγκ Ουν το στράτευμα έδειξε ακόμα μια φορά της ικανότητές του και τον άρτιο συγχρονισμό του. Ωστόσο, παρά την όποια δημοσιότητα, ελάχιστες πληροφορίες είναι γνωστές για την στρατοκρατούμενη κοινωνία της χώρας, πόσο μάλλον για τον στρατό της. Ετσι πριν από λίγες μέρες τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων συνέλλεξαν και έδωσαν στη δημοσιότητα ορισμένες από τις πιο σπάνιες φωτογραφίες αναφορικά με την καθημερινότητα στον στρατό της Βορείου Κορέας.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Στρατός της χώρας έχει περίπου 1.2 εκατομμύρια στρατιώτες με του άντρες να υπηρετούν υποχρεωτική στρατιωτική θητεία 10 ετών. Μάλιστα το 2015 η στρατιωτική θητεία έγινε υποχρεωτική και για τις γυναίκες. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:41