search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:31
MENU CLOSE

Οι Θάντερ κέρδισαν και πάλι τους πρωταθλητές Γουόριορς – Απέχουν μια νίκη από την πρόκριση (Video)

25.05.2016 05:34
Οι Θάντερ κέρδισαν και πάλι τους πρωταθλητές Γουόριορς - Απέχουν μια νίκη από την πρόκριση (Video) - Media

Οι Θάντερ με τον «τριπλό» και τρομερό Ράσελ Ουέστμπρουκ νίκησαν ξανά τους Ουόριορς (118-94) στην Οκλαχόμα και βρίσκονται πλέον μία νίκη μακριά από τους τελικούς του ΝΒΑ.

 

Οι Θάντερ με τον «τριπλό» και τρομερό Ράσελ Ουέστμπρουκ νίκησαν ξανά τους Ουόριορς (118-94) στην Οκλαχόμα και βρίσκονται πλέον μία νίκη μακριά από τους τελικούς του ΝΒΑ.

Οι πρωταθλητές του ΝΒΑ είναι πολύ κοντά στο να μην καταφέρουν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους στους τελικούς, καθώς οι απίστευτοι Θάντερ των Ράσελ Ουέστμπρουκ και Κέβιν Ντουράντ έκαναν το 3-1 στη σειρά επικρατώντας με 118-94 στο Game 4 της Οκλαχόμα.

Με τον Στεφ Κάρι να είναι… άφαντος και άστοχος και τον Κλέι Τόμπσον να προσπαθεί μόνος του στην 3η περίοδο να ξαναβάλει στο ματς τους Ουόριρος, οι «πολεμιστές» δεν είχαν τύχη και θα πρέπει πλέον να κάνουν το απόλυτο (3/3) προκειμένου να βρεθούν εκείνοι στους τελικούς.

Οι μόλις 12 πόντοι που σημείωσαν οι Ουόριρος στην τελευταία περίοδο δεν μπορύσαν να τους δώσουν κάτι παραπάνω στο ματς, τη στιγμή που είχαν… σπάσει τα καλάθια, ενώ ο Κάρι έχανε μέχρι και λέι απ.

Από την άλλη όμως ο Ράσελ Ουέστμπρουκ ήταν ξανά από… άλλον πλανήτη και έκανε το πρώτο του triple-double στη σειρά, τελειώνοντας το ματς με 36 πόντους (4/8τρ.), 11 ριμπάουντ και 11 ασίστ! Παράλληλα «διπλοί» ήταν και οι Ντουράντ – Ρόμπερσον. Ο φόργουορν των Θάντερ σημείωσε 26 πόντους, παίρνοντας και 11 ριμπάουντ, ενώ ο δεύτερος είχε 17 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Για τους πρωταθλητές πρώτος σκόρερ ήταν ο Τόμσπον με 26 πόντους, ενώ ο Κάρι έφτασε στους 19 έχοντς 2/10 τρίποντα και 4/10 δίποντα. Επόμενο ραντεβού στο Όκλαντ τα ξημερώματα της Παρασκευής (27/5, 04:00).

Πηγή: SDNA

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:31