search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:56
MENU CLOSE

Βρήκε συντρίμμια του ΜΗ730 αλλά τα παράτησε γιατί…βρωμούσαν (Photo)

25.05.2016 09:37
Βρήκε συντρίμμια του ΜΗ730 αλλά τα παράτησε γιατί…βρωμούσαν (Photo) - Media

Ακούγεται απίστευτο είναι όμως αληθινό. 

 

Ακούγεται απίστευτο είναι όμως αληθινό. Πριν από λίγους μήνες ένας συνταξιούχος γιατρός εντόπισε σε παραλία της Νοτίου Αφρικής ένα από τα συντρίμμια της πτήσης των Malaysia Airlines ΜΗ730 ωστόσο το παράτησε εκεί γιατί του βρωμούσε! Αξιοσημείωτο είναι πως ο συνταξιούχος γιατρός δεν  ανέφερε τίποτα στις αρχές αναφορικά με το εύρημά του. Αυτό το έκανε μόλις πριν από λίγες μέρες όταν κάποιος άλλος βρήκε το κομμάτι από τα συντρίμμια στις ακτές της Μοζαμβίκης. Τουλάχιστον, ο γιατρός φρόντισε να βγάλει μια φωτογραφία από το εύρημά του κάνοντας έτσι πιστευτή την ιστορία του.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία στο κομμάτι από το αεροπλάνο είναι κολλημένες πεταλίδες και διάφορα μύδια. «Ήταν το μόνο αντικείμενο σε μια αμμώδη παραλία. Βρώμαγε γιατί ήταν καλυμμένο με σαπισμένα μύδια…Δεν μπορούσα να το κρατήσω. Απλά τράβηξα μια φωτογραφία και το άφησα εκεί. Δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να είναι μέρος από το αεροπλάνο» ανέφερε ο γιατρός στα μέσα ενημέρωσης.

Ευτυχώς, λίγους μήνες μετά την ανακάλυψη του γιατρού το κομμάτι από τα συντρίμμια  βρέθηκε ξανά πριν από λίγες μέρες στον κόλπο Μοσέλ και αυτή τη φορά δεν είχε πάνω του ούτε φίκια ούτε μύδια. Ο νεαρός αρχαιολόγος που το εντόπισε ειδοποίησε τις αρχές πως μάλλον έχει βρει ένα κομμάτι από την πτήση ΜΗ370. 

Προς το παρόν το μοναδικό κομμάτι που επιβεβαιωμένα ανήκει στην πτήση είναι αυτό που είχε βρεθεί τον περασμένο Ιούλιο στο νησί Ρεϊνιόν στον Ινδικό Ωκεανό.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:55