search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:03
MENU CLOSE

Πύθωνας βγήκε από σιφόνι τουαλέτας και επιτέθηκε σε άντρα (Photos)

25.05.2016 10:22
Πύθωνας βγήκε από σιφόνι τουαλέτας και επιτέθηκε σε άντρα (Photos) - Media

νας άντρας στη Μαλαισία δέχθηκε επίθεση μέσα στο ίδιο του το σπίτι από έναν πύθωνα.

 

Ένας άντρας στη Μαλαισία δέχθηκε επίθεση μέσα στο ίδιο του το σπίτι από έναν πύθωνα. Μπορεί να ακούγεται ψέματα, όμως η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Ο άντρας πήγε στην τουαλέτα του σπιτιού του, έκατσε στην λεκάνη αλλά ξαφνικά ένοιωσε ένα πόνο στα γεννητικά όργανα. Με έντρομος διαπίστωσε πως ένας τεράστιος πύθωνας τον είχε δαγκώσει στα γενετικά όργανα. Ο άντρας άρπαξε αμέσως το φίδι από το κεφάλι και φώναξε για βοήθεια στη γυναίκα του. Το τεσσάρων μέτρων ερπετό δεν άφηνε τον άντρα παρά την πίεση που του ασκούσε ο άντρας με το χέρι του με αποτέλεσμα ο άντρας και η γυναίκα του να αρχίζουν να παλεύουν με το φίδι για να τον αφήσει.

Ο άντρας πριν λυποθημήσει κατάφερε να δέσει με ένα σχοινί το κεφάλι του φιδιού στην πόρτα της τουαλέτας και έτσι να απελευθερωθεί. Λίγη ώρα μετά στο σημείο έφτασαν διασώστες οι οποίο μετέφεραν τον άντρα στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Όταν οι αρμόδιες υπηρεσίες πήγαν να μαζέψουν το φίδι από το σπίτι, διαπίστωσαν πως το τεράστιο ερπετό ήταν ακόμα ζωντανό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:02