search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:58
MENU CLOSE

Χώρισαν γιατί η Αθηνά δεν ήθελε να κάνει παιδί! (Photos)

25.05.2016 12:16
Χώρισαν γιατί η Αθηνά δεν ήθελε να κάνει παιδί! (Photos) - Media

Αθηνά: “φέρνω στο αίμα μου την κατάρα του θανάτου”

 

Αθηνά: “φέρνω στο αίμα μου την κατάρα του θανάτου”

Ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, μιλώντας πέρυσι σε συνέντευξη του στο περιοδικό Hello, της Βραζιλίας, εξομολογήθηκε πως θέλει πολύ ένα παιδί από την Αθηνά. Όμως αυτό δεν έχει πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής λόγω του σκληρού προπονητικού προγράμματος της Αθηνάς με ορίζοντα τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Η Αθηνά πρέπει να είναι απόλυτα αφοσιωμένη και δοσμένη στο στόχο της, έως τους Ολυμπιακούς, στους οποίους μάλιστα θα συμμετάσχει με τα χρώματα της Ελλάδας. Αποκαλύπτει όμως ότι μετά τους Ολυπιακούς, πρώτη τους προτεραιότητα θα είναι η απόκτηση ενός παιδιού. Είναι κάτι το οποίο επιθυμούν και οι δυο πάρα πολύ αλλά οι παρούσες συνθήκες δεν ευνόησαν ώστε να το δρομολογήσουν.

Ωστόσο, πηγές από το περιβάλλον της Αθηνάς, αναφέρουν ότι μάλλον δεν θα λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς του Ρίου καθώς είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Στην τελευταία δημόσια εμφάνιση της Αθηνάς,στις αρχές Μαΐου στο τουρνουά του Αμβούργου εθεάθη φανερά  καταβεβλημένη, αδυνατισμένη και στενοχωρημένη, χωρίς τη συνοδεία του συζύγου της και … χωρίς να φοράει τη βέρα της.

Μήπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι η δικαιολογία της Αθηνάς για να αποφύγει την απόκτηση ενός διαδόχου?

«Θέλει να σταματήσει… μετά από εκείνη, η γενιά των Ωνάσηδων».

Άνθρωποι του στενού της περιβάλλοντος, συζητούν και τελευταίως, αναρτούν σε διάφορα διαδικτυακά μέσα, πολύ προσωπικές πληροφορίες της χρυσής κληρονόμου. Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λυμπερόπουλος, βιογράφος και συγγραφέας πολλών βιβλίων της οικογένειας Ωνάση, δημοσίευσε στο προφίλ του στο facebook, ότι “η Αθηνά έχει το σύνδρομο του ξαφνικού θανάτου. Θεωρεί ότι κουβαλάει την κατάρα που κυνηγά την οικογένειά της και γι’ αυτό αρνείται όλα αυτά τα χρόνια να κάνει παιδί”. «Θέλει να σταματήσει… μετά από εκείνη, η γενιά των Ωνάσηδων».

Ο Αλβάρο Ντε Μιράντα, ουσιαστικά παραδέχεται τον χωρισμό μέσα από τις προσωπικές του αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Είναι μια θύελλα, αλλά ποτέ δεν θα σταματήσω να πολεμώ για την αγάπη μου. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα παλέψω μέχρι τέλους», δήλωσε ο σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση, ο οποίος εν τω  μεταξύ έχει μετακομίσει και ζει μόνος του.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με την κόρη του στην οποία έγραφε: «Ανεξάρτητα με το τι συμβαίνει πρέπει πάντα να είμαστε χαρούμενοι!». 
Τα σημάδια είναι πολλά για να μην πειστούμε ότι τελικά το ζευγάρι χώρισε μετά από 14 χρόνια σχέσης και 11 χρόνια γάμου.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί το 2002, στο training camp του Νέλσον Πεσόα, όταν ο καρδιοκατακτητής Ντόντα, ήταν σε περίοδο διάστασης από την τότε σύζυγο του και διάσημο μοντέλο, Σιμπέλ Ντόρσα. Έγιναν ζευγάρι αμέσως, με τους κακεντρεχείς να σχολιάζουν ότι «θα ήταν ανόητος» εάν άφηνε αυτή την ευκαιρία, δεδομένης της οικονομικής επιφάνειας της Αθηνάς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50