search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:35
MENU CLOSE

Παντρεύεται ο Γιάννης Μαρακάκης! (Photos)

25.05.2016 12:54
Ψάχνουν σε τρύπα 50 μέτρων για τον 84χρονο που εξαφανίστηκε στο Ηράκλειο - Έκτη μέρα ερευνών χωρίς αποτέλεσμα - Media

Αφήνει τις δικαστικές αίθουσες και ψάχνει αίθουσες δεξιώσεων ο επιτυχημένος και εξαιρετικά φωτογενής δικηγόρος, Γιάννης Μαρακάκης!

 

Αφήνει τις δικαστικές αίθουσες και ψάχνει αίθουσες δεξιώσεων ο επιτυχημένος και εξαιρετικά φωτογενής δικηγόρος, που έγινε γνωστός μέσα από το τηλεπαιχνίδι “Deal”, Γιάννης Μαρακάκης! 

Σύντομα ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας, και αφήνει πίσω του το κλαμπ των εργένηδων αφού στα μάτια της αγαπημένης του, Νίκης Θωμοπούλου, φαίνεται να βρήκε το άλλο του μισό.

Ο Γιάννης και η Νίκη είναι ζευγάρι εδώ και ένα περίπου χρόνο. Η αγάπη τους για τα σπορ ήταν εκείνη που τους έφερε κοντά και στάθηκε η αφορμή για να γνωριστούν καλύτερα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Άρη Καβατζίκη, η πρόταση γάμου έγινε τα Χριστούγεννα και ο γάμος αναμένεται να γίνει τον Σεπτέμβριο.

Η Νίκη Θωμοπούλου είναι 23 ετών, πανέμορφη, δροσερή, με καταπληκτικές αναλογίες και έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στα Οικονομικά και την Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Παρά την μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχει με τον Γιάννη, ο οποίος πρόσφατα έγινε 40 ετών, το πάθος τους και η καψούρα που έχουν ο ένας για τον άλλο είναι ικανά για να “θολώσουν” κάθε εμπόδιο!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:21