31/03/2020 22:25:17

Άντρας θα υποδυθεί τελικά τον 007! (Photos)

Άντρας θα υποδυθεί τελικά τον 007! (Photos) - Media

 

Στον αγώνα για τη διαδοχή του επόμενου πράκτορα 007, μπήκε και ο Jamie Bell! Για όσους δεν θυμάστε, ο Jamie Bell, μας συστήθηκε μέσα από τον ρόλο του Billy Elliot, στην ομώνυμη ταινία, του 2000.

Τότε ήταν ένας έφηβος ανακατεμένος μέσα σε πουέντ και χορευτικές φιγούρες ενώ τώρα καλείται να υποδυθεί έναν δυναμικό, ριψοκίνδυνο πράκτορα των βρετανικών Μυστικών Υπηρεσιών.

Oι παραγωγοί της ταινίας φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι στην ιδέα ότι ο «Billy Elliot» θα ενσαρκώσει τον θρυλικό πράκτορα James Bond.

Ύστερα από τις ύστατες προσπάθειες που έκανε η εταιρεία παραγωγής MGM να μεταπείσει τον Daniel Craig, προσφέροντας του κυριολεκτικά «γη και ύδωρ», και πιο συγκεκριμένα 88 εκατομμύρια ευρώ, ο Jamie Bell, φαίνεται να τους δίνει τη λύση.

O ηθοποιός πάντως, φαίνεται να έχει όλα εκεινά τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που χρειάζονται για να υποδυθεί τον αγέρωχο 007. Γοητευτικός, αρρενωπός, με σαγηνευτικό βλέμμα και σκληραγωγημένο κορμί.

Την ένθερμη υποστήριξη της δίνει στον Jamie Bell και η ηθοποιός Kate Mara, γνωστή από τη σειρά, “House of Cards”, που τον τελευταίο καιρό είναι μαζί, έχοντας μάλιστα δημοσιοποιήσει τη σχέση τους.

Τελικά φαίνεται ότι δεν έπεισε η ιδέα να παίξει η Dana Scully των X Files, τον ρόλο της «πρακτόρισσας»!

Πάντως υπάρχουν φήμες ότι ο Daniel Craig δεν έχει τελειώσει ακόμα με τον James Bond…!

Μέχρι τότε, ενδέχεται να περάσουν πολλοί ακόμα από casting για τον συγκεκριμένο ρόλο.

Οψόμεθα…

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.