search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:43
MENU CLOSE

Αυτό το νεογέννητο, είναι το βαρύτερο κοριτσάκι που γεννήθηκε ποτέ – Ζυγίζει 6 κιλά και 800 γραμμάρια (Video)

25.05.2016 14:46
Μητέρα κουβαλούσε το νεογέννητο μωρό της μέσα σε σακούλα για τα ψώνια – Η στιγμή της σύλληψης της από αστυνομικούς (Video) - Media

Το κοριτσάκι χαίρει άκρας υγείας. Η μητέρα του ακόμη δεν πιστεύει πως γέννησε ένα τόσο… τεράστιο μωρό. Ούτε καν οι μαιευτήρες. Είναι βαρύτερο από ένα μωρό 6 μηνών

 

 

Το κοριτσάκι χαίρει άκρας υγείας. Η μητέρα του ακόμη δεν πιστεύει πως γέννησε ένα τόσο… τεράστιο μωρό. Ούτε καν οι μαιευτήρες. Είναι βαρύτερο από ένα μωρό 6 μηνών

Η τρόπος που επιλέχτηκε από τους μαιευτήρες να γεννηθεί ήταν ένας, προκειμένου να μην κινδυνεύσει το μωρό αλλά και η μητέρα, λόγο του όγκου του. Η καισαρική τομή. Η μητέρα μια 19χρονη Ινδή με το όνομα Ναντίνι, έμεινε έκπληκτη όταν της πήγαν την κόρη της να την αγκαλιάσει και να τη θηλάσει.

Ο μαιευτήρας δρ. Βενκατές Ραχού είπε: «Κάνω 25 χρόνια αυτή τη δουλειά και έχω ξεγεννήσει άπειρες γυναίκες. Έχω συναντήσει πολλά κατά τη διάρκεια της γέννας, αλλά τέτοιο πράγμα πρώτη φορά στη ζωή μου το βλέπω».

Βέβαια και οι γονείς δεν είναι αυτό που λέμε… μινιατούρες. Η Ναντίνι ζυγίζει 94 κιλά και έχει ύψος 183, ενώ και ο πατέρας και σύζυγος της, Αρούν, είναι αυτό που λέμε θεόρατος. Το παιδί δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα υγείας, ούτε με τον θυρεοειδή του, ούτε με το σάκχαρο του. Δηλαδή δεν είναι διαβητικό κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει παχυσαρκία.

Το βαρύτερο καταγεγραμμένο νεογέννητο, γεννήθηκε το 1879 και ήταν ένα αγοράκι από τον Καναδά που ζύγιζε 10 κιλά και 350 γραμμάρια. Πέθανε όμως 11 ώρες μετά τη γέννηση του από επιπλοκές. Η μητέρα του έπασχε από γιγαντισμό. Το βαρύτερο υγιές μωρό γεννήθηκε το 1955 στην Ιταλία και ζύγιζε 9 κιλά και 800 γραμμάρια.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:43