search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:25
MENU CLOSE

Γιος Ρώσου πολυεκατομμυριούχου δολοφόνησε τη μητέρα του και κυκλοφορεί ελεύθερος ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟ

25.05.2016 16:38
18χρονη οργάνωσε τη δολοφονία της φίλης της, για 9.000.000 δολάρια που της... έταξαν στο Ίντερνετ (Photos) - Media

Επικαλείται ότι είναι ψυχικά ασθενής. Υποστηρίζει επίσης ότι το μυαλό του θόλωσε όταν η μητέρα του του πρότεινε να κάνουν σεξ σε ξενοδοχείο.

 

Επικαλείται ότι είναι ψυχικά ασθενής. Υποστηρίζει επίσης ότι το μυαλό του θόλωσε όταν η μητέρα του του πρότεινε να κάνουν σεξ σε ξενοδοχείο.

Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο δωμάτιο 914 του πολυτελούς ξενοδοχείου «Κόρστον», ύστερα από ένα τηλεφώνημα για «τσακωμό», δεν άντεξαν. Οι περισσότεροι βγήκαν έξω τρέχοντας και άδειασαν το στομάχι τους. Είχαν δει μια αποτρόπαιη σκηνή δολοφονίας.

Μια γυναίκα με ένα «λεοπάρ» κορμάκι βρισκόταν ανάποδα στο κρεβάτι του δωματίου. Τα σεντόνια είχαν βαφτεί κόκκινα από το αίμα. Το χαλί και οι τοίχοι είχαν γεμίσει αίματα. Ακόμη και μέχρι το ταβάνι είχε εκτιναχθεί ο πίδακας.

Η Αναστασία Νοβίκοβα Σοσίνα, η σύζυγος του Ρώσου πολυεκατομμυριούχου στο χώρο της κατασκευαστική μεγάλων έργων, Ιγκόρ Σόσιν, είχε δολοφονηθεί φριχτά.

Την είχαν στραγγαλίσει με ένα καλώδιο από φορτιστή κινητού  και ύστερα τη χτυπούσαν τουλάχιστον 20 φορές στο κεφάλι με βαρύ όργανο, μέχρι που έσπασε το κρανίο της.

Αμέσως άρχισαν οι ανακρίσεις και κάποια στοιχεία οδήγησαν τους αστυνομικούς στον εντοπισμό του δράστη από το στενό περιβάλλον της Νοβίκοβα.

Ύστερα από λίγες ώρες ο 19χρονος γιος του πολυεκατομμυριούχου, έσπασε και ομολόγησε: «Ναι εγώ τη σκότωσα. Μου έδωσε κάτι χάπια και στη συνέχεια θέλησε να κάνει σεξ μαζί μου. Την έπνιγα επί 30 λεπτά και στη συνέχεια τη δάγκωσα στο λαιμό και έτρεξε το αίμα της στο στόμα μου. Ήμουν ευτυχής εκείνη τη στιγμή. Μετά άρχισα να την χτυπάω στο κεφάλι. Έπρεπε να διώξω τον διάβολο από μέσα της».

Και στην κατάθεση του ο 19χρονος συνέχισε: «κάθισα δίπλα της για πολλή ώρα. Δεν κουνιόταν. Την χάιδεψα στο πρόσωπο και μετά έκλαψα. Έκλαψα γιατί άφησα την αδελφούλα μου χωρίς μητέρα».

Κατά την αναπαράσταση που έγινε με τη βοήθεια μιας κούκλας που είχε το ύψος και το βάρος της νεκρής ο 19χρονος Έγκορ, έδειξε με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια στους άνδρες της ICR (κάτι σαν το αντίστοιχο FBI) πως προέβη στην πράξη του και πως δολοφόνησε τη μητέρα του.

Ο πολυεκατομμυριούχος πατέρας του, μέσα στη θλίψη του δεν ήταν δυνατόν όμως να αφήσει το γιο του να σαπίσει στη φυλακή. Έβαλε τους καλύτερους δικηγόρους και τελικά ένας εισαγγελέας πείστηκε πως δεν έπρεπε ο 19χρονος να περάσει από δίκη, αφού έχει βαριά ψυχολογικά προβλήματα και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή.

Αντίθετα θα πρέπει να νοσηλευτεί σε ειδική ψυχιατρική κλινική για να θεραπευτεί. Απέσυρε μάλιστα τις ποινικές ευθύνες και τον άφησε ελεύθερο. Σε όλη τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας ο 19χρονος βρισκόταν σε ένα αλεξίσφαιρο γυάλινο κλωβό, μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Ο πολυεκατομμυριούχος Σόσιν που έχει σχέσεις και με τον Πούτιν, και η κατασκευαστική του εταιρία θεωρείται ο γίγαντας των κατασκευαστών στη Ρωσία,  κατά καιρούς έχει εκπλήξει πολλούς από το διεθνές τζετ-σετ, όταν για παράδειγμα πέρσι έδωσε πολλά εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει τα ρούχα της Σάρον Στόουν από την γκαρνταρόμπα της προκειμένου να τα φοράει η γυναίκα του. Επίσης πριν από 3 χρόνια έδωσε περισσότερα από 300.000 ευρώ για να αγοράσει σε μια δημοπρασία ένα χειρόγραφο του Τρούμαν Καπότε.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:20