search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:34
MENU CLOSE

Επί της αρχής συμφωνία των μετόχων για το «φιλί της ζωής» στο Mega

25.05.2016 16:55
Επί της αρχής συμφωνία των μετόχων για το «φιλί της ζωής» στο Mega - Media

Σε μια πρώτη συμφωνία για τη διάσωση του Μεγάλου Καναλιού έφτασαν το απόγευμα της Τετάρτης, οι μέτοχοι, ανοίγοντας το δρόμο για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.

 

Σε μια πρώτη συμφωνία για τη διάσωση του Μεγάλου Καναλιού έφτασαν το απόγευμα της Τετάρτης οι μέτοχοι, ανοίγοντας το δρόμο για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του δ.σ. της «Τηλέτυπος ΑΕ», εκδηλώθηκε η πρόθεση να κατατεθεί άμεσα προκαταβολή έναντι της εν λόγω αυξήσεως, ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Τα συγκεκριμένο ποσό θα καταβληθεί προκειμένου να καλυφθούν οι πρώτες εκκρεμότητες, ειδικότερα η αποπληρωμή των οφειλομένων προς τους εργαζομένους, οι οποίοι είναι απλήρωτοι εδώ και δύο μήνες.

Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, αναμένεται να φτάσει σύμφωνα με πληροφορίες τα 22,5 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ (Mega Channel) έλαβε γνώση των προτάσεων μετόχων που εκπροσωπούν την απόλυτη πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου, καθώς και  τρίτων ενδιαφερομένων επενδυτών που έχουν εκδηλώσει σχετικώς ενδιαφέρον, να συμμετάσχουν στην ήδη αποφασισθείσα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας  συνεισφέροντας  όλοι οι μέτοχοι και οι τρίτοι ενδιαφερόμενοι από κοινού.

Κατ’αρχήν εκδηλώθηκε η πρόθεση να κατατεθεί άμεσα προκαταβολή έναντι της εν λόγω αυξήσεως, ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Το Δ.Σ. θα προχωρήσει άμεσα σε συνεννόηση με τις πιστώτριες τράπεζες για την αναδιάρθρωση του δανεισμού της εταιρείας και την άμεση απελευθέρωση των διαθεσίμων της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:33