search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:53
MENU CLOSE

Αυτόπτης μάρτυρας των νυχτερινών κατεδαφίσεων στο Βελιγράδι πέθανε μυστηριωδώς

25.05.2016 18:49
Σερβία: Γυναίκες το 50% των υπουργών στην νέα κυβέρνηση - Media

Την τελευταία του πνοή άφησε ένας αυτόπτης μάρτυρας των νυχτερινών επιδρομών εναντίον κτηρίων σε γειτονιά του Βελιγραδίου το βράδυ των βουλευτικών εκλογών στη Σερβία, που είχαν ως αποτέλεσμα σειρά κτισμάτων να υποστούν σοβαρότατες ζημιές.

Ο Σλόμπονταν Τανάσοβιτς νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα στην καρδιά, ενώ αργότερα παρουσίασε προβλήματα και στο πεπτικό σύστημα. Επίσημη ανακοίνωση για τα αίτια του θανάτου του δεν έχει εκδοθεί.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, που επικαλούνται Σέρβο αξιωματούχο, ο Τανάσοβιτς κρατούταν δεμένος στο κρεβάτι του στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν λόγω «νοητικών προβλημάτων».

Κατά τη διάρκεια των κατεδαφίσεων, το βράδυ της 24ης Απριλίου, οι άγνωστοι μασκοφόροι έδεσαν τον Τανάσοβιτς ενώ του πήραν το κινητό και την ταυτότητά του.

Αν και επισήμως δεν υπάρχει κάποια συσχέτιση μεταξύ του περιστατικού που έλαβε χώρα το βράδυ των βουλευτικών εκλογών και του θανάτου του, ο μαφιόζικος τρόπος με τον οποίον πραγματοποίησαν τις επιθέσεις τους οι δράστες σε συνδυασμό με την απραξία της αστυνομίας, που αρνήθηκε να επέμβει αν και είχε ενημερωθεί για την δράση των αγνώστων, υποδεικνύουν ότι ίσως ο θάνατος του Τανάσοβιτς να μην είναι τυχαίος, καθώς βρέθηκε «την λάθος ώρα στο λάθος μέρος». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10