search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:33
MENU CLOSE

Περπάτησε για πρώτη φορά στην αποφοίτησή του (Video)

26.05.2016 06:33
Πάτρα: Μαθητής αναγκάζεται να πάει σε κρεοπωλείο να κάνει τηλεκπαίδευση από το κινητό της γιαγιά του (Video) - Media

 

Η αποφοίτηση από το λύκειο είναι πάντα ξεχωριστή στιγμή, ειδικά όταν είναι η πρώτη φορά που ένας άνθρωπος περπατά για πρώτη φορά στη ζωή του.

 

Η αποφοίτηση από το λύκειο είναι πάντα ξεχωριστή στιγμή, ειδικά όταν είναι η πρώτη φορά που ένας άνθρωπος περπατά για πρώτη φορά στη ζωή του.

Ο Μικάχ ΜακΝτέϊντ από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ θα θυμάται όλη του τη ζωή τη στιγμή που παρέλαβε το απολυτήριό του από τους καθηγητές τους καθότι από τη γέννησή του πάσχει από εγκεφαλική παράλυση με αποτέλεσμα να είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.  Ο Μικάχ όλα αυτά τα χρόνια περνάει πάρα πολλές ώρες κάνοντας φυσικοθεραπείες προσπαθώντας να βελτιώσει τις κινήσεις του.

Ο Μικάχ εξέπληξε τους πάντες όταν παρέλαβε περπατώντας ο απολυτήριο του χωρίς να χρησιμοποιήσει  το αναπηρικό του αμαξίδιο, με τους συμμαθητές, τους καθηγητές και τους γονείς που παρακολουθούσαν την τελετή να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

«Κυρίες και κύριοι, προσπαθώ να το κάνω αυτό πολύ καιρό. Είναι ότι καλύτερο έχω κάνει» είπε ο Μικάχ στο πλήθος. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:32