search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:00
MENU CLOSE

Την Ειδομένη επισκέπτεται ο Τόσκας -Καλεί σε δημοσιογραφική κάλυψη

26.05.2016 09:23
Θύμα κλοπής ο Νίκος Τόσκας - Τι κατήγγειλε στην αστυνομία (Video) - Media

Μετά από τρεις μέρες αστυνομικών επιχειρήσεων στην Ειδομένη για την απομάκρυνση προσφύγων και μεταναστών και τη μεταφορά τους σε σταθερές δομές επικοινωνίας στην περιοχή σπεύδει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας. 

 

Μετά από τρεις μέρες αστυνομικών επιχειρήσεων στην Ειδομένη για την απομάκρυνση προσφύγων και μεταναστών και τη μεταφορά τους σε σταθερές δομές επικοινωνίας στην περιοχή σπεύδει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας. Ο υπουργός θα συνοδεύεται από τον αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του υπουργείου και τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ.

Όλοι μαζί θα επιτηρήσουν τη διαδικασία της μεταφοράς των προσφύγων και θα συνομιλήσουν με τους επικεφαλής της επιχείρησης που θα τους ενημερώσουν για την πορεία της απομάκρυνσης των προσφύγων και των μεταναστών.

Εντυπωσιακό ωστόσο είναι το γεγονός πως από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη καλούνται οι δημοσιογράφοι να καλύψουν την επίσκεψη του κυβερνητικού επιτελείου στην Ειδομένη, τη στιγμή που παρ’ όλη την κατακραυγή τα ΜΜΕ, ελληνικά και διεθνή πρακτορεία, ήταν «αποκλεισμένα» στη διήμερη διάρκεια των επιχειρήσεων και υπήρχε διοχετευμένη ενημέρωση μέσω της ΕΡΤ και του αρχηγείου της ΕΛΑΣ με τη φράση «όλα βαίνουν ομαλώς».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:51