search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:13
MENU CLOSE

Θρίλερ με τον θάνατο της 69χρονης συνταξιούχου στο Μαρούσι- Τη βιάσαν και τη σκότωσαν;

26.05.2016 10:03
Νέα δεδομένα στην υπόθεση Αγραφιώτου «μαρτυρούν» τον δολοφόνο - Media

Διαστάσεις θρίλερ λαμβάνει ο θάνατος της 69χρονης συνταξιούχου Ελευθερίας Αγραφιώτου, η οποία βρέθηκε νεκρή 34 μέρες μετά την εξαφάνιση της.

 

Διαστάσεις θρίλερ λαμβάνει ο θάνατος της 69χρονης συνταξιούχου Ελευθερίας Αγραφιώτου, η οποία βρέθηκε νεκρή 34 μέρες μετά την εξαφάνιση της.

Το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε χθες αργά σε προχωρημένη σήψη στο κλιμακοστάσιο στο τρίτο υπόγειο πάρκινγκ κτιρίου, μετά από τηλεφώνημα πολίτη στην αστυνομία, λόγω της έντονης δυσοσμίας που αναδυόταν από τον χώρο.

Η 69χρονη συνταξιούχος, που ζούσε μόνη, με την κατάκοιτη μητέρα της, είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στο Νέο Ηράκλειο στις 21 Απριλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες πριν από περίπου 15 μέρες άγνωστος είχε τηλεφωνήσει στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και ανέφερε πως εδώ και 15 μέρες υπήρχε ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο στο 2ο υπόγειο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία που κατέγραψε το συμβάν και από τότε ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας. Στο μεταξύ και μακρινοί συγγενείς της δήλωσαν την εξαφάνιση της.

Παρόλες τις αστυνομικές έρευνες η γυναίκα παρέμενε εξαφανισμένη και εξεταζόντουσαν όλα τα πιθανά σενάρια.

Τελικά χθες αργά το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης στο κλιμακοστάσιο του τρίτου υπόγειου πάρκινγκ καταστήματος, μόλις ένα επίπεδο κάτω από το αυτοκίνητο της. Η 69χρονη ήταν ημίγυμνη, ενώ δίπλα της ήταν τα προσωπικά της αντικείμενα, γεγονός που αποκλείει το σενάριο της ληστείας. Το σημείο που βρέθηκε το πτώμα ήταν πολύ απόμερο και δεν μπορούσε να γίνει αντιληπτό από τους διερχόμενους.

Επειδή το πτώμα βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη καθίσταται ιδιαίτερα δύσκολη η διακρίβωση των αιτιών θανάτου από την νεκροτομή, ενώ οι  τοξικολογικές εξετάσεις είναι αυτές που αναμένεται να ρίξουν φως στα ακριβή αίτια.

Αστυνομικοί ερευνούν και την εμπλοκή στην υπόθεση του 30χρονου επίδοξου «δράκου» του Αμαρουσίου που δρούσε το τελευταίο διάστημα στην περιοχή και συνελήφθη χθες, ωστόσο αστυνομικές πληροφορίες αναφέρουν πως δεν φαίνεται να προκύπτει ανάμιξη του, καθώς εκείνος δεν είχε αρχίσει ακόμα τότε τη δράση του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33