search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:59
MENU CLOSE

Άγρια η δολοφονία Αγριαφιώτου – Αμφιβολίες για το αν ο «δράκος» είναι ο δράστης

26.05.2016 12:58
Άγρια η δολοφονία Αγριαφιώτου -  Αμφιβολίες για το αν ο «δράκος» είναι ο δράστης - Media

Βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ως συνέπεια πτώσης από ύψος, έφερε η 69χρονη συνταξιούχος Ελευθερία Αγραφιώτου, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροτομής.

 

Βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ως συνέπεια πτώσης από ύψος, έφερε η 69χρονη συνταξιούχος Ελευθερία Αγραφιώτου, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροτομής.

Η ίδια είχε βίαιο θάνατο και κηλίδες αίματος εντοπίστηκαν κατά τόπους και στους τοίχους. Η άτυχη 69χρονη βρέθηκε ημίγυμνη από τη μέση και κάτω.

Σε αυτό το συμπέρασμα οδηγούνται οι αστυνομικοί εκτιμώντας ότι δεν συμβαδίζουν ούτε ο τρόπος δράσης, ούτε η περιοχή, ούτε η ψυχική κατάσταση του βιαστή, αφού η διαταραγμένη προσωπικότητα του 39χρονου δεν μπορεί να ταυτιστεί με υπολογισμένες κ ψύχραιμες ενέργειες του πιθανού δολοφόνου της 69χρονης.

Το προφίλ και τον τρόπος με τον οποίο ενήργησε οδηγεί, σύμφωνα με πηγές της ασυνομίας, σε άτομο σε απόλυτη ψυχική ηρεμία κ διαύγεια τόσο ως προς την εγκληματική ενέργεια όσο κ ως προς τον τρόπο απόκρυψης του πτώματος .
Επίσης είναι πρόωρο να γίνει λόγος για βιασμό εφόσον τα μακροσκοπικά ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση δεν οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα κ αναμένεται η ολοκλήρωση των εργαστηριακών εξετάσεων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:59